mandag den 31. oktober 2011

Så blev hun bidt.

Lige pludselig var den der. Gejsten for at strikke. Izabel blev færdig med den strikkede julegave til den nye lillesøster. Stor var stoltheden óver produktet og glæden over selv at kunne. Hun blev grebet og kastede sig med stor gejst over det "gamle" strikketøj. Det som startede som et halstørklæde til dukke Ruth og som nu blev opgraderet til langt tyndt halsbeklædning til kunstneren selv. Nok med lidt påsyet pynt når vi når så langt. nu kan der "næsten" både strikkes og ses tv, samtidig.


Der blev virkelig fremtryllet lækre sager denne weekend. Alt er gemt godt af vejen nu. Når vi ses i næste måned, skal det hele pakkes ind til fine julegaver. Der er mange som kan glæde sig til fine hjemmegjorte gaver.
Der blev dog også tid til lidt smykkefremstilling til egen fornøjelse.
Ring og top lækker halskæde.Endnu en dejlig uge i Ribe. En masse dejligt selskab. Kaffe, mad og vin. Sjov og alvor. store og meget små piger i flæng. Vi ses om 19 dage.

4 kommentarer:

 1. Nogen af de lykkeligste øjeblikke er stjernestunderne, hvor luften emmer af nærvær med de vigtigste mennesker i ens liv.
  Izabel er en af dine stjerner - det mærker man tydeligt, Stella....og se engang hvor pigebarnet hygger sig :)

  SvarSlet
 2. Hvor er det rigtigt Anette. Det vidste man bare ikke ville komme, det der nærvær med børnebørn. SÅ meget anderledes end tiden med sine egne. Små stjerner som lyser op i livet og giver, ja, stjernestunder.

  SvarSlet
 3. Ihh... endnu en strikke-stjerne! Vidunderligt, intet mindre!

  SvarSlet
 4. Ja så er der kunder til din butik. Foreløbig klarer hun sig bedst uden opskrift.

  SvarSlet