tirsdag den 20. december 2011

Driving home for Christmas!

Vel hjemme igen, efter dejlige dage i Ribe. Dage med julehygge på fuld knald. En masse gode juleønsker og gaver i bagagen. Skønt at være der. Vemodigt at tage afsked. Dejligt at være hjemme. Sådan er det hver gang. det kan der vist ikke ændres på. Hjemme igen og klar til de sidste forberedelser. Nedtællingen er begyndt. I morgen er store julehyggedag for kun mig og manden. Vi tager til København og starter med brunch. Meget skal ordnes på denne dag. Tivoli og Christiania SKAL besøges. Nørgaard skal besøges for at se, om de har de sager på lager, som jeg har forelsket mig i.Ording &Reda skal trawlws igennem og så alt det løse. Vi plejer ikke at ligge på den lade side på vores juletur og det gør vi jo nok heller ikke i morgen. I år er vi helt alene om at hygge, men vi er i træning og skal nok klare opgaven i fin stil.
Vil lige, nu hvor jeg er hjemme og igen kan lægge billeder på, vise jer den fine gave fra Izabel og en fantastisk kreativ julepyntning fra der hvor jeg var til hyggeaften i går.
Man tager en gammel dør og hænger den op lige uden for vinduet. Dekorerer på og foran den og VUPTI, har man det smukkeste kig.

5 kommentarer:

 1. Christianias julemarked havde sidste åbningsdag i dag. Så I skal nok spare turen derud til.

  SvarSlet
 2. Men der er markeder på Axeltorv,Nytorv/Gammeltorv og nede i Nyhavn. Så der er rigeligt at kikke på :-)

  SvarSlet
 3. Nå for pokker. Tak for oplysningen. Tænk en jul uden Christiania. Første gang i MANGE år.

  SvarSlet
 4. Hehe, hvor er det fint og kreativt indslag med døren.

  SvarSlet