mandag den 19. december 2011

RIP

Nordkoreas statsleder Kim Jong-Il er gået bort. Død af udmattelse såvel fysisk som mentalt, under en inspektions tog tur. Om manden var lige så udmattet som de mange mennesker, som han holdt under sultegrænsen vides ikke. Manden har gennem sit liv bla samlet en særdeles ypperlig vinkælder med ca 10.000 flasker. En samling Hollywoodfilm på omkring 20.000 stk. Han har selv skrevet 6 operaer. Hans kone og ene barns mor, blev ikke berørt i mange år, da manden kastede sin gunst på forskellige både officielt annerkendte og ikke annerkendte elskerinder. Manden var efter sigende, besat af ønsket om annerkendelse fra FAR/USA og elskede bla pizza.Dog løg han voldsomt over for samme FAR, i de mange år, hvor han ganske stille og i det dunkle, gik og fiflede med lidt atomvåben OG lidt prøvesprængning, selv om han havde aftalt med FAR, at det der shit, holder du nallerne væk fra Kim, ik os?
En spøjs fætter. Et ret sammensat menneske. En tyran og undertrykker, som alligevel nød det officielle navn "Den Kære Leder". En mand hvis død får nyhedsoplæseren til, at bryde grædende sammen ved oplæsningen om budskabet. Se SÅ er kommunismen sku lykkedes for en mand og hans land.
Endnu engang må jeg undres over os mennesker.Over hvor lette ofre vi er, når blot lederen er stærk nok/mannipulerende nok/..........................................nok!
Æret være hans minde, med de bedste ønsker for Koreas fremtid. Håber at tårerne over lederens død, er iblandet en kraftig dosis brillerens, som giver befolkningen synet tilbage. Synet på virkelighedens verden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar