fredag den 23. december 2011

Så sikker som amen i kirken

og det er man da stadig sikker på, trods alt. Lige så sikkert er det, at vi her i huset, spiser risengrød med nisseøl til d 23.12 HVERT ÅR!
Klart af praktiske årsager. Der skal jo bruges kold grød i morgen formiddag. Men også en del for hyggens skyld. Risengrød med nisseøl bliver man aldrig for gammel eller fin til.
Dagen har stået på forjul på alle fronter. Der er hentet store fede ænder hos slagteren. Kogt fond til en nærende sovs. Skrællet en mega gryde kartofler. Kogt en anden mega gryde kartofler og pillet de mega mange små knolde. Et par spændende gaver er blevet bragt her til, heldigvis begge til mig. Der blev lige tid til en latte med to dejlige damer. Nu er jeg klar til julen. Come on og lad os tage den fra en ende af. i morgen tager vi kendermine og rutinehatten på og kører den gode gamle jul, med sprødt skind på fuglen, tyk sovs og varme franske kartofler. Sideløbende  fyrer jeg op for den alternative vegetar model. Den med frække farver i skålen og ovnbagt fisk på tallerkenen. Vi mødes tilgengæld om det hvide guld med mandel i og en af verdens lækreste kirsebærsovs og ægte kirsebærvin avlet i lokalområdet. Jo jo, det skal nok blive rigtig jul, også i år.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar