mandag den 9. januar 2012

Der må være en kant

Hvis min mand skulle lave sådan et babytæppe, ville det koste ca 7000,-. Hmm nok lidt langt mellem kunderne. Jeg vil tro, at de fleste sætter hælene i bare man nævner så meget som én krone over femhundrede. Min gud, hvor har jeg brugt mange timer på at hækle og hæfte. Jeg har ikke talt timerne, men kan berette, at jeg lige har taget første runde af kanten og tja, den tog altså lige en time. Altså har jeg små syv timer tilbage, før jeg kan vaske, presse og pakke ind og lægge klar til hurtig udrykning.

6 kommentarer:

 1. MEN, smukt det er det så helt bestemt ;o)
  Alt en tid du ligger i det bliver så rigeligt kvitteret med dette fine tæppe.
  Har selv brugt sommer på er lignede projekt. Det var mit "jomfruprojekt". Startede med firekanter nok til grydelapper og endte med en plaid. Ikke helt stort nok som dobbelt sengetæpppe,men næsten.
  Siden hen er det vist taget lidt over det hækleri. Synes simpelthen, at det er det vildeste og gir den max. gas med hæklenålen.
  Holder lidt øje med dig og glæder mig til at se det færdigt!
  Hilsen Hanne

  SvarSlet
 2. Du har helt ret Hanne. Man skal ikke gøre håndarbejde op i timer og kroner, for så bør man nok finde på noget andet at lave. Jeg holder meget af strikning, men hækling har helt klart sin egen charme. Det vejer ikke i samme grad som strik og vokser hurtigt.
  Jeg viser forhåbentlig snart et færdigt tæppe.
  Det lyder flot det du har lavet. Pu ha et kæmpe arbejde. Sejt

  SvarSlet
 3. Det ser fantastisk ud Stella

  SvarSlet
 4. Tak Kristine. Jeg tror det bliver ret flot med den brede kant som vil ramme det flot ind.

  SvarSlet
 5. Jeg er netop selv igang med at færdiggøre et tæppe jeg begyndte på for snart 2 år siden. Det tager sindsyg lang tid at hæfte og sy sammen og er desværre ikke lige så sjovt og hyggeligt som at hækle firkanter. Men det bliver skønt at se tæppet pynte i sofaen, fremfor at være en dårlig samvittighed i to-do bunken.
  Kh
  Monika

  SvarSlet
 6. Jeg kan kun være enig Monika. God arbejdslyst.

  SvarSlet