mandag den 23. januar 2012

Det får jeg jo ingen til at tro på.

Hvem vil tro på det, når jeg fortæller, at jeg altså lige har skiftet browser? Jeg skiftede over til Chrom Browser. Dog ikke noget jeg selv lige i farten fandt på ud af den blå luft. Jeg har fået endda flere tip, fra dejlige hjælpsomme bloggere og TAK for det. Det sidste tip indeholdt et link og så satsede jeg hele butikken. Kneb øjnene hårdt i og bad til de guder jeg kunne komme i tanke om og ja, så havnede jeg altså på Chrom browseren.  Det gjorde så, at halvdelen af min blog var pist forsvundet og noget skrift var rykket et sted hen, som jeg ikke just brød mig om. Endnu en satsning, nu af de helt store og nu på helt egen hånd, nu satsede jeg inde i noget design, som jeg heller ikke ved noget om hvad handler om. Måske ville alle de satsninger på så kort tid gøre, at jeg gik fra blogger, til forhenværende blogger. Lykken tilsmiler visse typer siges der og noget tyder i den retning. Jeg er kørende igen. Kan kommentere både her og der, kan skrive indlæg uden stort bevær og og og, lad os se om det holder. Lige nu nyder jeg bare de nye og milde vinde.

4 kommentarer:

 1. Godt nok sejt gået, Stella! Og nu kan man igen følge med. Jeg havde den store 'fornøjelse' at åbne din blog, få lov at kigge i et par sekunder for så brutalt at blive smidt af. Men nu må jeg læse med igen. Tak for det - og for dit mod.
  Jeg nyder alle dine små og store kommentarer til dette og hint.
  Glæder mig til at læse, hvad du fik ud af seneste lydhealing hos mig :-)

  SvarSlet
 2. Og det varer ikke længe før du får det at høre.

  SvarSlet
 3. Ja jeg turde ikke selv gøre det. Anede ikke en fis om det så lod eksmanden gøre det for mig :-)
  Og nu fungerer min blog igen.At det så lige passede sammen med at blogger lavede sin betjningsflade om var helt forfærdeligt. Så kunne jeg slet ikke genkende noget igen. Men jeg har bare klikket på et sted ,hvor den gamle sendeflade ligger så nu ser det ud som sædvanligt :-)

  SvarSlet
 4. He he Kirsten. Tja engang imellem må man bare prøve at trykke lidt hist og her og håbe på det bedste. Dejligt når skidtet virker igen.

  SvarSlet