fredag den 2. marts 2012

Solenergi.

Så er det forår. Jo jo, jeg har skam hørt, at der er kulde på vej igen, men jeg kan både mærke, se, dufte og høre foråret. Det er her. Det er igang. Solen er igennem, med sin livgivende energi.


Alle mine tal og værdier omkring blodet, er igen målt. Status er som i går, så jeg er på vej op. Jeg har det også meget bedre end i går. Tågen er lettet. Jeg har fået et strejf af energi og lyst igen. Tungsindet er veget. jeg glæder mig over solen og de fine vintergækker. Er glad for at blive taget alvorligt af en yderst kompetent læge. Jeg kan mærke, at de vitaminer jeg fylder i mig virker. Jeg ser fremad. Jeg er lettet. endda så lettet, at der er kommet ny lak på neglene: Essie´s Ballet Slippers nr 6. Hvid og ren og bare ret smuk.


En tur til Stof og Stil er vist udskudt, men husmodellen har varslet en tur gennem skoven. Det glæder jeg mig til. Både til skoven, motionen, modellens dejlige grin og hendes mors gode selskab.


Som ekstra bonus, ringede min frisør lige og tilbød mig en gratis hårfarve på tirsdag. Bare lige noget hun skulle teste og lege med og der egnede jeg mig perfekt. Hvor god dag kan man få? God start på den kommende weekend.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar