tirsdag den 10. april 2012

FESTEN.

Sikke en fest. Sikke en dag, aften, nat og morgen. Jeg fik gaver i alle genrer og hver eneste, så velvalgt, at man skulle tro at mine venner næsten kender mig bedre end jeg selv gør. Der var det bedste fra min ønskeseddel, fine ting nogen selv havde taget en beslutning om, special designede og lavede ting præcis med mig for øje. Der var oplevelser som jeg kan gå og glæde mig til, smykker, tøj, delikatesser og en masse bøger som jeg glæder mig til at begrave næsen i. Hvor har jeg dog en dejlig familie og skønne venner.
Vejret var fantastisk. Dejlige varmegrader som gjorde lege i skoven muligt og pludselig viste der sig den smukkeste engel på himlen. Hvor flot kan det lige blive. Der var dejlige og veloplagte gæster og fine indslag. Mavedans som jeg dog selv havde arrangeret og verdens sejeste barnebarn gik frivilligt med på gulvet da Farmor blev vinket frem. Der var den modigste og smukkeste veninde, som stillede sig op med sin sækkepibe og spillede smukke sange for mig. Der var en kok som fremtryllede retter som mindede om gudeføde. Der var en ung dinnerpianist og en ældre DJ, der var de smukkeste omgivelser og så var der et maleri af min smukke skat, som hendes mormor havde fået malet efter et foto i Thailand. Der var en bog med det skønneste omslag, som altid vil betyde noget særligt for farmor og så var der checken, som kvinderne skulle hjælpe mig med at vinde. En check, som skal betale min meget ønskede næste rejse til INDIEN. Altså, hvor heldig kan man være? Både held i kærlighed og spil. Det er jo næste uretfærdigt. Nu skal jeg arrangere rejsen og hygge mig med det. Back to India I LOVE IT!
Og så var der jo lige kjolen med tit til kontrastfarvet skørt med strut. Kjolen var brugt en gang før, af en skuespillerinde i Hollywood ved en prisoverrækkelse. Desværre ved jeg ikke hvilken pris, kvinde eller år.
En fantastisk fest, hele vejen igennem og nu er der vist lige et par detaljer, som skal ændres i min profil.

Kl 24 blev jeg fejret med de fleste fødselsdagsmelodier på markedet og endnu en gave fra min mand. En engelring i guld. Nøjagtig mage til den jeg selv har fået lavet i sølv tidligere.Mandagen blev fejret med manden og to dejlige damer. En gåtur, cacao og æbleskiver på Bakken kunne det blive til. Så var batterierne også flade.


Hvis nogen absolut ikke har lyst til at se sig selv på billede her på bloggen, siger man bare til og jeg fjerner det FLUKS med et UNDSKYLD.

8 kommentarer:

 1. Kære Stella.
  Ja, det var en fantastisk fes du havde stablet på benene ;-) Alt var gennemtænkt til mindste detalje!
  Lige nu, kan jeg kun se frem til du bliver 60 - tænk, hvis du laver lige så storslået og fantastisk fest til den tid!
  Det var helt igennem en vellykket dag - ikke mindst for dig, men så sandelig også for deltagerne, og det kræver sin mand/kvinde at få så mange mennesker til at have sådan en fantastisk dag! .... Men det klarede du til UG.
  Knus

  SvarSlet
 2. Hvor ser du bare smuk ud i den kjole!!! Og lyder som en dejlig, dejlig dag! KH lisbeth

  SvarSlet
 3. Tak Tak Tak for alle de smukke ord.
  Enig, dejlig fest, dejlig dag og skøn kjole.

  SvarSlet
 4. Ja nu må jeg bryde ud i sagn, kære Stellea - for.....

  ....Undskyld mig baby, har jeg set dig før, et sted i København?
  Og undskyld mig baby, tillad mig at spørge, hvem er du? Og hvad er dit navn?

  For du for lækker, lækker, lækker, lækker, lækker, lækker, lækker, lækker, lækker.
  Du for lækker, lækker, lækker, lækker, lækker, lækker, lækker, lækker, lækker.

  SvarSlet
 5. Jeg mener selvfølgelig....bryde ud i SANG....

  SvarSlet
 6. He he Anette. Tak for sangen, som smør på en nybagt 50 årigs selvtillid.

  SvarSlet
 7. Meget flot kjole, Stella! Og fantastisk med englen på himlen. Det lyder til at have været en helt speciel fest. Det kan være, jeg skal have et par tips, inden det er min tur til at blive 50 om maannnge år ;-)
  Knus - Lotte

  SvarSlet
 8. Det var en dejlig og speciel dag, aften og fest. Du kan få alle de fif du ønsker Lotte.

  SvarSlet