torsdag den 5. juli 2012

Vil du se mit pæne hjem?

Shame on me, hvor der rodede i skuffer og skabe i mit hjem, især i mit køkken. Jeg skriver mit fordi det er mit og det er mig som har lavet rodet/svineriet. Min smily var ikke glad mere. den var ikke bare utilfreds. Den var pissesur. Den anden dag var det undertøjsskuffen og papirbunkerne, moms og halvårsregnskabet. I dag var det køkken skabe og skuffer. Føj hvor de så ud og nøj hvor de skinner. Alt ligger og står snorlige og i fine rækker. Der er elastikker om åbne poser og småting er samlet i æsker/kurve. Gad vide hvor længe det holder. Man kender ligesom sig selv ik´?
Efter en ordentlig udmugning som tog det meste af dagen, fik jeg tid til et besøg i byens ene lingeri butik. Fine blonder og bløde stoffer blev købt og puttet ned i den rengjorte skuffe.
Nu hvor jeg ligesom var kommet ind på den rigtige løbebane, aflagde jeg byens vaskeri et lille besøg med det nyvaskede sengetøj. Jeg rullede det, jo det gjorde jeg sku. Sådan i en rullemaskine og alt det der. Nu hænger det og tørrer sidste fugt ude i gården. I nat skal jeg sove som den længe ventede baby, i det lækreste sengetøj. Nu tror jeg så også lige festen stopper for denne gang. Nu vil jeg sku ha ferie. Har ligesom fortjent det ekstra efter de sidste dages husmodersysler. Det skulle nødig udarte sig.


4 kommentarer:

 1. SÅDAN, Stella. Godt arbejde! Nyd nu friheden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Kirsten. Ja nu skal der nydes og absolut ikke ydes. Bortset fra, at det var ret dejligt at få orden i sagerne.

   Slet
 2. Du har da bare givet den gas, gid det var mig, der havde samme energi.
  Jeg har tilladt mig total afslappelses læsning i dag. Til sidst fik jeg lidt dårlig samvittighed, og fik vasket, tørt og puslet om den lille bil.
  Knus
  Sussi

  SvarSlet
 3. Giv den gas når energien er der og hold fri når den ikke er der Sussi. Man må gerne holde fri for netop at lade op. Vi er desværre opdraget til at det er FORBUDT at "glo ud i luften". Der ligger et vigtigt arbejde i at gøre op med det. At læse en hel dag er netop den luxus vi kan tillade os i ferien. Håber du endelig læser en bog kun for DIG.

  SvarSlet