onsdag den 1. august 2012

Helt stille, men vi kan godt selv.

Efter en håndfuld glade dage med feriepige, er Izabel igen draget mod jylland. Forude venter en ridelejr. Vi nåede en dag på Bakken med Izabel og Emma som vi hvert år tager med på tur. Et par glade og festlige piger som forstår at hygge sig.


Efter sådan en tornado i huset, bliver her meget stille. Heldigvis havde vi sat stævne på Sommerfuglen, en sød café på Valby Langgade, hvor ejeren er noget af det mest søde og elskværdige man kan finde. Sammen med Kirsten fik vi lækker mad inden aftenens løjer i Zirkus Nemo. Hold nu lige fast for en fest. Enten er jeg vild med dårlig og plat humor (lige som rigtig mange andre) eller også er der her tale om ægte morskab og genialiteter. Jo jo gu er det da plat og letbenet, men hvilken hjerne udtænker lige den slags og lykkes med det i sådan en grad at teltet er ved at lette? Med i Nemo er der også artister af en vis klasse. Et skønt mix af både det ene og det andet. Vil man have fest, så er der helt sikkert fest i det telt der og det er hver en øre værd. Tror vist godt jeg kan sige, at Kirsten også følte sig godt underholdt. Sprogvanskeligheder må endelig ikke være en hindring for Zirkus. Der oversættes gerne til flere sprog. Du godeste hvor er jeg sikker på, at heller ikke denne gang var mit sidste besøg i det Zirkus.

2 kommentarer:

 1. Hej Stella.
  Jeg er ikke misundelig, men kan godt misunde at jeg ikke har set forestillingen. Dejligt at det var god underholdning igen, igen.
  Knus
  Sussi

  SvarSlet
 2. Jamen det var det Sussi. Totalt festlige gutter.

  SvarSlet