fredag den 3. august 2012

Hils på Onkel Morfar.

Dansen tog lige tiden fra lille Onkel Morfar men nu er den færdig og klar til den lille nye i Norge til september. Helt perfekt opskrift fra Trine Kok. Ikke en rettelse har jeg gjort mig, ikke en fejl har jeg fundet og ikke en maske sidder forkert. Flere af dem søde Trine. Tilmed er den GRATIS og kan hentes lige ovre på Trines blog lige HER. 
Jeg er ret sikker på, at den lille retro model Onkel Morfar vil passe en dreng som den kommende Lui og helt sikkert falde i hans forældres smag.
Hvis man starter fra starten og gør hvad Trine så sødt vejleder i, kan det ikke gå galt og klares af næsten alle. Ok, let øvede og op. Garnet har været en sand fornøjelse at arbejde med og det bliver ikke sidste gang, at den type tråd løber over min pegefinger. Besøg endelig Garn.dk før du handler garn næste gang (nej jeg får ikke procenter eller andet og er på ingen måde beslægtet med ejeren og ja jeg fortæller også hvis jeg en dag ikke er tilfreds med et garn).
Opskriften ligger lige om lidt inde i mine opskrifter  under Kreativiteter med direkte link til Trines opskrift.4 kommentarer:

 1. Ej, tusinde tak for de meget flotte ord... Jeg bliver sgudda helt forlegen!

  Hvor ER den blevet fin, og det er super skønt at se trøjen i en helt anden, klar farve end dem jeg selv har strikket...

  Hvis det er ok med dig kunne jeg godt tænke mig at vise et billede af din udgave inde på min facebookside?
  Ville det være ok med dig?

  Kh Trine

  SvarSlet
 2. Du viser bare løs. Du behøver bestemt ikke at blive forlegen. Når man kreerer noget godt og brugbart skal man da ha den ros man fortjener. Skøn opskrift og lækker trøje. jeg skal prøve den i større størrelse og "pigefarver" til mit Gudbarn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har blæret mig lidt med dig her: http://www.facebook.com/bykok

   Slet