fredag den 10. august 2012

Hvordan gik det mon til?

Jeg havde lagt nøje program for morgenen og formiddagen. Der var ting som skulle klares før noget andet. Jeg ville lige nå den sidste morgen løbetur i ribe for denne gang. Morgenmad og bad naturligvis, inden jeg skulle møde til den udvidede zoneterapi pakke kl 10.45. Jeg havde planlagt godt og stod til tiden ved døren til DET GULE HUS...................dog til en låst dør. Lidt efter kom Ida gående og virkede en lille smule overrasket over at se mig lige der. Tænk, jeg var kommet en time for tidligt. Aner ikke hvordan det var gået til. Ida var frisk på en omforandring af hendes formiddag, så jeg kom på briksen en time tidligere end planlagt og fik på den måde udvidet min dag med en hel dejlig time.
Tillad mig at anbefale zoneterapi hos verdens dejligste Ida, hvis din vej falder omkring Ribe. Her er tale om en behandling som føles som et spadestik dybere end jeg plejer. Her er terapi både for fysikken og psyken. Her er højt til loftet. Rummelighed på alle planer. Som klient føler man sig både set, hørt, forstået og  accepteret. Her fyldes luften ikke med forudstøbte klichéer, men af Idas eftertænksomhed og de ord hun der efter finder rigtige at møde dig med. Ida prøver ikke at presse dig ned i en formstøbt kasse, hvor sådan nogen som dig bør være. Her må man gerne både sprælle, stritte til alle sider, være utilpasset og hyle og skrige og stadig have en følelse af, at du er ikke den største idiot i verden, bare i gang med at finde din plads med det du lige nu tumler med. Sådan en fødselshjælper burde vi alle have, men de kan være svære at finde. Lige som det par sko blandt alverdens fede sko, som præcis har samme form som dine gamle skæve fødder. Sådan en hjælper har jeg fundet her i Ribe. Lige nu passer hun, som skoen, til mit livs udvikling. Pludselig er det måske en anden og en anden terapiform. Den slags kan man aldrig vide. Men lige nu er Ida mit guld/ min lille sorte. Tak Ida forde du stod lige der på min vej.
Senere skal dagen fyldes med Ribe update skyllet ned med kaffe og senere en ferie øl med en som efter ferien holder fri fra jobbet et helt år. Et år som skal bruges på sidste studie år. Et studie som kræver sin kvinde og det har det fundet her. Sej studie Pippi.
Pakkes skal der også. Pakkes og stilles klar til tidlig afgang i morgen. Inden hjemmet skal Formland rundes og det skal ske med dejligt messeselskab af en som kender købe ruten lige så godt som mig.

2 kommentarer:

  1. Hehe det må være alderen ,der trykker når du kan misforstå en aftale ;-)
    (ved jo ikke hvem af jer ,som har skrevet forkert i kalenderen)

    SvarSlet
  2. Nej nej vi var enige om samme tid og jeg troede også jeg var der til tiden. Jeg var bare en time tidligere. Havde set forkert på uret og var en time for tidligt fremme på dagen.

    SvarSlet