torsdag den 30. august 2012

Jeg er rystet.

I får ikke mange ord fra mig i dag. Der bliver heller ikke meget aktivitet fra min side. Jeg startede dagen med løb, hvilket vil sige ønsket om løb, men blev noget som mest var gang. Den er helt gal igen med min vejrtrækning/lungefunktion. Noget som var et stort problem for mange år siden efter mange år dels med rygning og dels med Astma. Sidste år på samme tid af året måtte jeg igen have asthmaspray og det er jeg så på igen nu. Det tager lige et par dage at vænne kroppen til den ekstra energi som den slags giver i kroppen. Ren DAMP på spray. Jeg ryster, pulsen buldrer afsted. Det bliver kun til noget i Slowmotion for mig i dag.Neglelak, en brøddej og hente en kjole fra rens og sidst, pakke en kuffert færdig. Ned i gear og videre. Måske en time på langs med hul på en ny bog. Tja måske ville kroppen takke mig for et hvil.
Jeg kunne jo også læse det sprit nye E-Magasin BLOGISH. Endnu har jeg selv kun skimmet, men med mit kendskab til forfatterinderne, tegner det jo godt. Tag godt imod dem og nyd et nyt og GRATIS magasin.

2 kommentarer:

  1. Øv altså. Det er noget skidt når kroppen ikke vil op i tempo når vejrtrækningen ikke er til det. Er det fordi der har været tåget ? Astmabørnene på arbejdet har reageret da det var tåge i går morges.

    SvarSlet
  2. Tja måske, men efteråret generelt er jo astma tid. Bare SÅ øv.

    SvarSlet