onsdag den 22. august 2012

Syge tanker i en forstenet mandehjerne.

Hidtil har en af de mest sindssyge historier fra den virkelige verden, for mig, været den som for nogle år tilbage handlede om en kvinde i et land som jeg ikke mere husker hvor var, hvilket også er totalt ligegyldigt, det vigtige er nemlig, at det skete overhovedet skete. Kvinden var blevet voldtaget og da der ikke havde været en anden mand tilstede, som kunne vidne for kvindens uskyld i sagen ( hvor tit er der en ven tilstede ved din voldtægt??????og var det en mand som var din ven, ville han så ikke have hjulpet dig???) var det nu kvindens egen skyld at hun var blevet voldtaget og nu skulle hun stenes. Hun blev gravid ved voldtægten og skulle først stenes når hun ikke længere ammede (hvordan pokker kunne den seje kvinde overhovedet opretholde en amning i den situation???Tja måske derfor.
Retssystemet i det pågældende land var naturligvis besat af mænd og kun mænd og der var ingen tvivl om, at kvinden var blevet stenet hvis ikke den vestlige verden havde hørt om sagen (en ud af mange) og højlydt protesterede. På et tidspunkt blev kvindens sag så prøvet igennem igen af nogle oldgamle mænd, som var i stand til, at se at kvinden faktisk ikke var blevet gravid ved voldtægten (det var hendes store forbrydelse og husk lige dette til senere i mit næste eksempel på crazy mænd) men der i mod var blevet gravid for x antal år siden med sin tidligere (måske afdøde, det husker jeg ikke) ægtemand) og så var det hele en hel anden sag. Sådan nogle tilfælde kunne forekomme af og til vidste de gamle (stoddere) mænd lige noget om. Ja ja det var jo lige her kvindens held, men jo klart kun forde verden blandede sig i en helt grotesk verden af inkompetente gamle uoplyste mænd som sætter dagsordenen ud fra egne fordrukne idéer og fordomme. Ikke mindst fordomme mod kvinder.
I går hørte vi så den næst mest sindssyge historie fostret i en forstokket republikansk gammel mands fordomsfulde og meget lidt oplyste hjerne. Ja i har vel hørt historien. Tænk at nogen i alvor kan påstå, at en kvinde kan/vil blokere for graviditet ved en ÆGTE voldtægt.Det vil jo sige, at når en kvinde alligevel bliver gravid ved en voldtægt var det IKKE en ÆGTE voldtægt, men noget hun selv var med på på en eller anden måde og DERFOR er det så ikke ok med en abort for så bliver det barnet som bliver ofret i moderens fortrydelse af graviditeten som hun jo selv tillod. Altså misforstå mig endelig ikke. Jeg HADER smædekampagner, men må man mon ikke et forsigtigt her lige tillade sig at høre til, hvorvidt denne mand er helt ved sine fulde fem. Har han været frosset ned i tohundrede år, er han "bare" dårligt begavet eller findes den slags mennesker virkelig som tænker SÅ forstokkede og fordomsfulde tanker om kvinder? Vi taler ikke om en huleboer i en fjern bjerglandsby i det blå, men en toppolitiker i USA. Jeg græmmes, væmmes og ængstes. Ængstes for med den slags mennesker i toppen, hvad kan der så ikke ske hvis der ikke er vagthunde og overvågning 24/7? En farlig og meget skræmmende tanke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar