onsdag den 5. september 2012

Sådan blev jeg meget rigere.

Bare rolig, det er "kun" på oplevelser og dejlige minder jeg er blevet rigere på. Malta var en dejlig og spændende ø. Op op op gik vi og lige så stejlt ned igen. der er ikke så meget med bare lige ud. Smukke gamle huse, religiøse motiver overalt, grønne og blå farver som lystige farve pletter, smukke og venlige mennesker. God mad i rå mængder. Rigelig med fisk. et vildt luxus hotel med fem stjerner som man hver og en levede op til. Små listige barer og spisesteder. Blåt blåt vand og frodige planter. Venstrekørende biler og varme. Ikke bare varme men fugtig varme og den kan give alvorlige søvnproblemer, men så kom regnen og tordenen med og her snakker vi regn i meget store mængder, lyn uden pauser, ildglimt i luften og brag som vi sjældent har hørt her i landet. Pludselig stormstyrke fra det ene øjeblik til det andet, efterfulgt af regn som når man hælder vand fra spande.På under en time stod ALT under vand over en meter. Butikker og restauranter blev oversvømmet, al trafik stoppede både til vands, lands og luft. Vi var gennemblødte...også undertøjet på få minutter til trods vores paraplyer og vandet gik os til over knæene. Totalt nyt for nordboere som os. På grund af det vejr var vi meget tæt på at misse flyet og tja det næste går først på fredag. Sådan er livet på Malta...også.
Tænk lige, at være så heldige, at vi var blandt de venner, som blev inviteret med til fødselsdag på Malta, sammen med fire andre par. Fire af gæsterne havde vi aldrig hilst på før. Fra første minut i Billund gik snakken frit mellem alle og det blev bestemt ikke mindre med tiden. En fantastisk lørdag fejrede vi fødselaren fra otte morgen til meget sen nat og vi blev forkælet og beværtet helt ud over det forventelige/rigmelige, men indrømmet: Vi ku li det ku vi.
Malta kan på det varmeste anbefales også på hoteller med færre stjerner. Ikke mindst Valetta- hovedstaden- kan anbefales. Den ø og den by, indeholder vist det meste af det de fleste vil se.
ADVARSEL: er du ikke til rejsefotos, er det med at komme væk nu.

Og nå ja, der var også lige fire kvinder på Spa, med massage, ansigtsbehandling og manicure. Og der var Maltas helt fantastiske oliven og gedeost og den lokale vin er skrigende skøn og så kan de godt lave drinks skal jeg hilse og sige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar