onsdag den 26. september 2012

Tillad mig at være begejstret.

I går var jeg jo medvært ved et arrangement med Musik, mantra, meditation og oneness blessing. Jeg ved jeg har beskrevet mit første møde med den verden tidligere og havde faktisk selv naivt troet, at denne aften "bare" ville være det samme og det glædede jeg mig voldsomt til. Det var absolut ikke tilfældet. Denne gang var helt og aldeles anderledes. Vi var meget mere aktive/medspillere på en måde, som stadig er helt frivillig og på intet tidspunkt grænseoverskridende eller pågående. Hver især gør hvad og hvordan man har lyst, men der er vist ikke mange som ikke bliver revet med. Naveena synger så smukt og rørende, at man bliver utrolig berørt bare hun åbner munden og hendes intention og accept af andres grænser lader os selv bestemme tempoet for hvornår og hvor langt vi vil gå. Meget kærligt og trygt. Rummet bliver inden der er gået et splitsekundt fyldt med healende energi som giver både power og ro/fordybelse på en og samme tid. Som skrevet før, bevæger vi os sådan en aften, i den verden som for nogen bare er for langhåret og bims i bolden, hvilket jo er en stor skam, for her er endelig noget, som alle kan deltage i og finde ud af og ikke mindst, få noget ud af. Men ok, nogen er bare ikke til den form for fordybelse/healing og leg og det respekterer jeg dybt. Der må være noget for os alle. Fair nok.
Luuise (medvært) og jeg var begge så begejstrede, at vi på stående fod besluttede, at sådan en aften må vi have igen. Dog først i det nye år og nok først i februar. Er du omkring Karlslunde til den tid er du både hermed inviteret og velkommen.
Om ikke andet kan du da komme for kagernes skyld. De var faktisk ret lækre.

6 kommentarer:

 1. Hej Stella.
  Det lyder som en rigtig god aften. Håber jeg måske kan komme med næste gang!
  Knus
  Sussi

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne være rigtig dejligt Sussi. Vi satser på først i febuar.

   Slet
 2. Det lyder meget spændende, Stella. Jeg kunne også være frisk på at deltage en anden gang.
  Kh Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi satser på først i februar. Du hører så snart vi ved datoen. Jeg tror du vil nyde det Lotte. Det er meget smukt og givende.

   Slet
 3. Hej Stella :-) tak for din herlige beskrivelse af, hvordan du oplevede aftenen. Ja, det er forskelligt hver gang, som livet evigt foranderligt, og jeg glæder mig til at komme og synge igen i februar. Faktisk spiller vi til en koncert i København, med andre optrædende også, det er den 28. november på Islands Brygge Kulturhus, her er link til Facebook : https://www.facebook.com/events/408527149210772/ <3 Naveena.

  SvarSlet
 4. Jeg vil se på datoen Naveena. Jeg har en julebutik lige der omkring og en masse projekter og arbejde. Men som sagt vil jeg se på det.

  SvarSlet