mandag den 17. september 2012

Underdrejning.

Først var det pcén og der efter blev det mig selv. Pcén var hos Computerplannet på Frederiksberg og kom hel og god igennem krisen. Nye installationer og opdateringer har taget tid og udfordret min pc viden, men nu er jeg kørende.
Den rullende ferie uge i Camper rundt om sjælland blev skrumpet ind til en weekend omkring Dyrehaven. Resten af ugen bliver onedayevents. Pludselig blev også jeg syg. Sådan RIGTIG syg med HØJ feber og lægevagt og pinicillin. Bihulebetændelse, halsbetændelse af værste karat. Jeg har holdt mig oppe så meget som muligt med piller og prøvet at nyde alle dyrene, den smukke natur og lange gåture omkring Dyrehaven.
I dag er temperaturen tålelig og klart for nedadgående. Efter stille og langsom start vil vi besøge Luisiana. Stedet vi altid snakker om at besøge men aldrig får gjort. I dag skal det være.


I min tavse uge har der været rigtig meget mad. Lækker mad. Hjemmelavet mad. Basis mad på programmet. Lækre oste og brød i torvehallerne. Niecens havregrød med Skyr og topping og vidunderlige desert frugtkugler. Egen gulerodssuppe med fede oste/tomatbrød og en hjemmelavet grøntpizza. Med sådan en kost burde man vel ikke blive syg? Faktisk tror jeg de små satans efterårsbaciller er bedøvende ligeglade med både kost og anden levevis. De springer på deres offer i farten og leverer en fest hvor de kommer. Bagefter er det hele glemt.......................lige til næste gang vi støder på hinanden.

5 kommentarer:

 1. Dejligt at få dig på banen igen.
  Håber du er frisk?

  SvarSlet
 2. Øv øv. God bedring Stella. Og pas nu godt på dig selv.

  SvarSlet
 3. Tusind tak de damer. Frisk er jeg ingen lunde, men det går den rigtige vej. Håber den kommende nats søvn vil bringe endnu mere helse med sig. Nu må tågerne gerne lette og energien vende tilbage sammen med en mere normal kropstemperatur.

  SvarSlet
 4. Jamen Stella altså. Nu vil vi gerne snart have, at du og din krop finder ind i samme rytme, så den ikke bliver nødt til at kæmpe så hårdt for at få dig til at slappe af! Håber, du blev frisk af en god nats søvn.

  SvarSlet