onsdag den 10. oktober 2012

Krea med lidt af hvert.

Så blev det endelig tid for et møde mellem mig og Niecen igen. hun kom på visit hos mig og blev straks ført rundt gennem Køge ås med kig til både Grundtvigs grav og Gammel Kjøge gård. Sådan en tur giver plads i maven til en tiltrængt frokost. Ganske enkel tomatsalat og en svampetærte beværtede jeg med i dag og efter Niecens udsagn havde jeg gjort det ganske godt. Dejligt med ros fra en som selv mestrer madlavningens kunst ganske fortræffeligt.
Milde gaver blev mig også tildelt. Forme og pynt til Halloweenkager som jo snart står på programmet.
Sådan en dag er der altid meget som skal vendes. Vi er ikke i familie for ingenting. Mange ting ser vi ret ens på, på nogle områder er vi meget langt fra hinanden og dog, vil jeg mene og så er der områder og drømme hvor vi er totalt på bølgelængde og måske en skønne dag springer ud sammen med vores fælles planer. drømmene har vi begge og gode idéer mangler ingen af os. Tiden må vise hvad vi tør og vil. Mangt en drøm er forblevet en drøm og klaret sig godt og måske endda bedst som sådan. Andre drømme springer bare lige pludselig ud næsten af sig selv fordi tiden af moden. Jeg ved ikke hvad vores drømme vil føre med sig, men snakkene er altid gode.


Mens snakken gik fik vi begge lagt en god portion masker bag os og sidst men ikke mindst fik vi byttet et par bøger. Nu er det min tur til at læse noget af detnye erotiske litteratur for kvinder. jeg har lige en mursten foran mig først. Erotikken vil i helt sikkert høre mere til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar