tirsdag den 16. oktober 2012

Kuk kuk

Jeg er her skam stadig. Feriestemningen har bredt sig til mit liv, som derfor leves både her og der og med andre ting end vanligt.
Jeg har været på café med dejlige damer i alle aldre (nogen med rottehaler) og på besøg i Sverige i gode venners helt fantastiske hus, hvor eneste gøremål var, at spise, drikke og indstille blikket på uendelig ud over en af landets største søer som er udsigt fra stuens panorama vinduer. Før hjemturen fik vi frokost på Bäcaskog slot. Et lækkert afslappende afbræk i ugen.Der er også blevet strikket rundt og rundt med det helt vildt lækre gule garn og indkøbt strømpegarn i flere farver som måske vil være at finde under nogens juletræer. Jeg har endda fået klippet i noget stof som inden længe skal blive til bukser til nogen som måske både trænger og ønsker sådan nogen.
I går blev der tid til en københavner tur med manden. Turens formål var først og fremmest, at ansøge om visa til Indien. Fredag skulle vi gerne være ejere med det andet indiske visa i vores liv. Fredag er også dagen, hvor vi sætter kursen mod Oslo. Lille Lui skal besigtiges af os som endnu ikke har været der og genbesøges af sin farfar. Jeg har kun besøgt Oslo på gennemkørsel efter en smuk indsejling i den tidlige morgen. Nu skal vi overnatte to gange og udforske byen til fods. "Den lille" og kæresten gør os selskab i bilen og ikke mindst det, glæder vi os rigtig meget til.

2 kommentarer:

 1. Hej Stella.
  Det lyder som en hyggelig uge. Sverige er altid et besøg værd, det samme er Oslo. God tur til dig, den "lille" og Nielser. Glæder mig til at høre om lille Lui.
  Knus
  Sussi

  SvarSlet
 2. Tak tak. Du skal nok høre mere.

  SvarSlet