mandag den 1. oktober 2012

Ssssyyyyssshhhh vi arbejder.

Og det skal jeg lige love for. Izabel har virkelig fået noget fra hånden i dag. Der er gang i både noget med stof, glas, læder, maling og stoffarver og og og. Midt i arbejdet har hun også passet sit job med støvsugeren, så mit lille hus nu fremstår med rene fine gulvflader. oven i købet vasket gulv på første sal.
Udendørs pynten havde genboerne sørget for da jeg ankom. En stor flot blomst på trappen tog imod mig. Betænksomhed som altid. vi sidder nu med fyldte maver, som buler ud efter risengrøden og trines pandekager med is, chokoladekage og æblekage. Om lidt er afskedens time atter kommet. Izabel skal hjem til sin mor og jeg skal videre med mine aftaler og gøremål. Jeg kommer som altid til at savne hende og hendes gode humør og gode samtaleemner, hemmeligheder og betroelser. 162 cm lækker dejlighed som jeg heldigvis skal være sammen med igen om en måned.

Som altid i Ribe er det mig totalt umiligt at lægge billeder på mine indlæg. Har ladet et billede køre hele natten, men nix. Billeder må i få når jeg er hjemme igen.

2 kommentarer:

  1. Kender det godt - man er helt amputeret uden net der virker som det plejer. Billederne fik jeg inde i hovedet i stedet for og det virkede også fint. :-)

    SvarSlet
  2. Ja Tina, man er virkelig amputeret i forhold til verden der ude. Heldigvis kan vi danne billeder selv ud fra den stemning en beskrivelse giver.Jeg håber dine billeder var lige så fine som virkeligheden, men mon ikke.

    SvarSlet