tirsdag den 27. november 2012

Klokken langt ude i hampen.

Jeg er beæret men træt. Olgas dagplejemor holder ferie, så jeg har revet dage ud af kalenderen og prøver at huske lidt af mit uddannelses pensum. Problemet er ingen lunde Olga, men Olgas mødetid. I guder hvor er det længe siden jeg sidst var duelig så tidligt om morgenen. Min barndom og meget af mit voksenliv var jeg tidligt oppe om morgenen og gik også nogen lunde tidligt i seng. På et eller andet tidspunkt vendte bøtten og det er jeg faktisk ked af. Der er ikke noget så hyggeligt som mørke morgener med stearinlys og hule stemning. På den anden side af dagen, holder jeg jo også af min sing, en god bog og gerne de to ting sammen. Hvorfor vender jeg så ikke bare bøtten endnu engang? Jamen spørg mig ikke, det virker bare uoverskueligt, men måske sker det en skønne dag.
Lige nu er det op kl 5.30, men Olga er en effktiv morgen frisker, så inden jeg får brækket øjnene op er vi allerede igang med løjerne. Der er knald på dagen lang, men vi når en masse. Ikke mindst en masse sjov, knus og kys og den slags gider jeg godt stå tidligt op for.

2 kommentarer:

  1. Jeg så godt dig og barnevogn i morges lidt over 8, efter jeg havde sat min datter af ved toget. Jeg møder først kl. 10 om tirsdagen, og jeg nyder også morgenen herhjemme.
    Fortsat god fornøjelse med dagplejetjansen :-)
    Kh Lotte

    SvarSlet
  2. Tak Lotte. Ja vi er tidligt ude på første tur.

    SvarSlet