søndag den 11. november 2012

Når kreativiteten kører på højtryk.

Endnu en gang har jeg haft en fantastisk weekend i Mit lille hus i Ribe sammen med Izabel.
Vi har fjollet for genboerne som alternative Luciapiger. Vi har kogt og spist risengrød. Vi har fået bragt glögg og æbleskiver. Vi har været på café, set Vild med Dans, gået tur og leget "Kender du typen" på de huse vi udså os. Vi har flettet hår og  dræbt de første bumser og så har vi været kreative.
Izabel har lavet alle sine julegaver færdige, pakket ind og dekoreret fine Til&Fra kort.
Pludselig greb hun fat i det meget langsomt voksende halstørklæde og havde lige så pludselig både gejst og evne til, at gribe strikningen an så den virkelig sad fast og det blev til noget. Fra at være et sikkert aldrig færdiglavet dukke halstørklæde, blev strikketøjet nu forvandlet til et færdigt og indpakket halstørklæde til lillesøster, klar til en forsinket fødselsdags komsammen i dag.
Ud af det blå var en masse tomme paprør fra gavepapirsrullernes indre, omdannet til en masse små fine kunstværker, beklædt med karamelpapir og fine ender fra diverse bånd og en ande uro til fødselarens værelse.Sådan er kreativitet når den er bedst. Opstået af lyst og sjov og påhitsomhed. Skøn energi blev genereret ud i fine mesterværker og hjerte gaver.Og så var der stiletter. Stiletter med glimmer. Store nok til at vi begge kunne bruge dem. Fra udklædningskassen, men fint brugbare til alternativ Lucia og besøg hos genboen.

4 kommentarer:

 1. Er jeg for gammel til at få dig som farmor? :-) Det lyder som og ligner en superhyggelig weekend.
  Kh Lotte

  SvarSlet
 2. Overhovedet ikke Lotte. Man kan aldrig blive for gammel til at være mit barnebarn. Bare du ikke forlanger højere sko end de viste for der grænser for balanceevnen selv for en farmor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare rolig - jeg er kun til flade sko :-)

   Slet
 3. Så vil jeg også være det ;) eller er det omvendt?
  Det lyder som mega hyggelige dage - og du ser herregodt ud, Stella.

  SvarSlet