fredag den 2. november 2012

Nye tider, nye sider.

Som jeg skrev i går, har jeg erklæret denne måned for lillejule måned. Når der skal nyt ind må noget naturligvis ud. I dag har jeg taget en runde gennem huset og haft den hårde hånd fremme. Adskillige ting måtte lade livet. En fugtig klud gjorde underværker inden lidt nyt i de nye jule toner har indtaget hjemmet. Her er ikke pyntet til jul som sådan, bare rolig, men en enkelt nisse er tittet frem, fine stjerner har fundet en plads og så må jeg med skam melde, at en enkelt julesok også er hængt op. Sokken er fin i sig selv, men hvem kan vide, om den allerede kan inspirere nogen til, at lægge en lille gave. Ikke hverken et must eller krav, men vide kan man jo aldrig. Selv ville jeg nemt kunne finde på det.
Hoveddøren har fået hjerte og engel på og på trappen er lyngen skiftet ud med levende lys og en lille blød sukkergran.Levende lys skal der være 24/7 ved min dør fra nu. Nu er der pyntet nok for en tid.....tror jeg.


Aftenen er helt min egen. Manden er på polterarbend og jeg nyder bare at det ikke er mig. min arbend kan sagtens blive mere end fin i selskab med strikketøj og lidt fjernsyn eller en god bog. Hjemmebagt rugbrød med ny lækker ost og varm the venter mig senere. de ben som dansede i tre timer i går glæder sig til at ligge helt stille i en varm sofa. De får lov for de har faktisk fortjent det.

2 kommentarer:

  1. Hvor ser der hyggeligt ud hos dig, Stella. God idé at "trimme" huset, inden julepynten for alvor sniger sig frem. Personligt håber jeg at finde en ny nisse eller to i din hyggelige julestue sidst på måneden :-)
    Kh Lotte

    SvarSlet
  2. Der skulle være gode muligheder Lotte. Glæder mig til at se dig/jer. Koordiner evt med Sussi hvis i vil mødes der.

    SvarSlet