lørdag den 3. november 2012

Hvis man stjæler fra jobbet får man blomster.

Sådan må det være. I dag for 22 år siden, stjal jeg en forældrer fra den vuggestue/børnehave jeg arbejdede i og i dag fik jeg blomster.


Roooolig nu. Manden var ikke sammen med børnenes mor mere. Jeg neglede ham til en voksenfest og han ville gerne. Alligevel husker jeg stadig mine voldsomme kvaler ved arrangementet. Jeg ville godt nok gerne hemmeligholde forbindelsen til vikariatet var slut og jeg var sikkert anbragt på en døgner. Med små børn ind over sådan en date holder tavsheden jo ikke længe og den ældste fik da også glad erklæret "Det er min fars kæreste" ud over hele fællesrummet en morgen hvor der var (følte jeg) flest muligt forældrer og personale tilstede. Det var nu ikke noget som satte nogens hverken sind eller pis i kog, så gik fra stedet uden for store pletter på renomeet.
22 år må markeres, manden har valgt at gøre det med heldags tennisturnering og jeg med huslige sysler og en indkøbstur med indlagt café besøg med ældstemand. I aften vælter vi banken, satser alt og går i biffen og ud at spise.
I øvrigt en meget smuk efterårsagtig buket som vist kan nydes i lang tid.

4 kommentarer:

 1. Tillykke det er da godt scoret :-)

  SvarSlet
 2. Tillykke Stella....når man nu absolut skal "stjæle", er sådan et stykke mandfolk vel ikke det værste, at få på sin "straffeattest".
  Håber I nød aftenen max.

  SvarSlet
 3. Kære Stella.
  Tænk, det er 22 år siden...
  Jeg husker stadig jeres bryllup - og jeg husker ikke mindst jeres første bryllupsdag. Den fejrede vi på Rønnede Kro med brænde og en særdeles skæv tjener....
  Knus og hils Nielser og sig tillykke.
  Sussi

  SvarSlet