mandag den 31. december 2012

Årets sidste dag.

Dagen før dagen, drog vi afsted med to dejlige piger. Ud mod Dyrehaven for at få frisk luft, motion og for at finde heste. Olga skulle ride for første gang og Izabel er allerede en habil rytter. Hvis man ikke skal på hold, er reglen hos Fortunen, at man bliver trukket. Olga sad på flere heste, men var ikke lige moden til egen træktur endnu. Hun valgte at se på Izabel til hest fra sin barnevogn. Det sidste kvarter, valgte hun dog at sidde med på Izabels hest og nød den vuggende rytme og turen. Ca tre timer brugte vi i den friske luft. Med heste, barnevogn og pandekager og varm kakao. Glade velluftede piger vendte hjem med røde kinder og en god nattesøvn, så alle kan være klar, til aftenens spas.


Årets sidste dag, aften og nat, skal tilbringes med de samme piger og Olgas mor.
Hygge gennem dagen, noget spil, nogle godter, god mad som vi laver sammen (Izabel laver selv is) nogle ustyrlig gode vine som er hjembragt fra udlandet og noget festligt fyrværkeri. Olga skal have hendes del af løjerne og Izabel skal have "Farmors barndoms nytår" hvor vi driller naboerne med at gnide med vinpropper på deres vinduer, vi skriver på vinduer med barberskum.
Olga har vi trænet i dans, så hun kan danse med efter maden og her spilles alt fra "én elefant kom marcherende", De glade sømænd og Medina. Alsidighed er nok kendetegnet for vores aften. Her skal være plad til alle og alle skal have en god aften, dog især vores to piger.
I morgen starter vi på en frisk. Et nyt år med alt hvad det kan byde på. Vi starter på vores kalenders 2013 og på Maya kalenderens år 1. Jeg glæder mig til begge dele.
Ved hver kuvert ligger der i aften, som der gør hver nytårs aften, en konvolut med ejerens navn. Der i ligger et kort, hvor personen helt privat, kan skrive sine ønsker og tanker på det kommende år. Alle andre har en masse kort, hvor man i aftenens løb, skriver ønsker for de andre og lægger i deres konvolut. Ved midnat, lukkes alle konvolutter og forsegles og gemmes i et lille skab til næste år, hvor man læser sine egne og andres ønsker for året som nu er gået. En ret sød og fin tradition som altid minder om sidste års sidste aften.
Godt nytår til alle her på bloggen. Tak for jeres deltagelse, hilsner og støtte. Håber i alle må få en dejlig aften og et godt NYT-ÅR.

3 kommentarer:

 1. Kære Stella.
  Også rigtigt godt nyt år til dig. Tak for kommentarer og små hyggestunder i år.
  Kh Lotte

  SvarSlet
 2. Godt nytår Stella.
  Det lyder som en rigtig dejlig aften I skal have :-)
  Og dejlig tur i dyrehaven.

  SvarSlet
 3. Tak begge to og rigtig godt nytår til jer.

  SvarSlet