onsdag den 2. januar 2013

En noget slatten entre.

Godt nytår. jeg håber i alle er kommet godt over stregen. Her havde vi en dejlig aften, med stille hygge og sjov med to friske piger. Vi fik både lavet løjer i gaden, nydt den gode mad, fyret smukke ratter af og ønsket hinanden og andre et godt NYT-ÅR.


Jeg gik slatten i seng med noget ondt i maven, vågnede slatten op, med endnu mere ondt og kvalme. ud på eftermiddagen lagde jeg mig og der lå jeg frem til i morges. I dag er MEGET stille dag, med en rumlende mave og svær kvalme. Jeg plejer begge dele med the og havregrød.
Tid til eftertanke giver den slags trods alt. Tid som kan bruges til, at tænke over de gode intensioner og ønsker for det nye år. Jeg har ingen intentioner om hverken at blive et bedre eller smukkere menneske. Vægttab ønsker de fleste vel, færre rynker, strammere hud og alt det der, er der vel heller ingen som ikke kunne tænke sig, men den slags er jo reelt set ikke det jeg dybest set hverken ønsker mest, eller gider bruge mit liv og tid på.
Mine ønsker handler meget mere om mit helbred, min trivsel og samlede kondition. Om samvær med dem jeg holder af. Om de gode og dybe relationer. Gode øjeblikke som nogen ønsker at dele med mig. At blive valgt til, at blive vist tillid og at andre gider dele med mig. Jeg har også ønsker omkring mine kreative udfoldelser. Her handler det mere om mig selv. At jeg tager ansvaret og giver mig selv både plads, tid og rum til at tænke, planlægge og skabe. Jeg ønsker mig gode oplevelser bl.a rejser. Ud at se, opleve, lære og blive inspireret. Jeg ønsker at følge. Følge mine børn, mine børnebørn, mit Gudbarn, mine venners liv. At få lov at være med. At måtte være tæt på. Kort sagt handler mine ønsker for 2013 om at blive brugt, at bruge mig selv og at være brugbar.

6 kommentarer:

 1. Også god bedring herfra. Og du er i aller højeste grad brugbar, Stella! Jeg er superglad for, at jeg har mødt dig.
  Knus -
  Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lotte og tak for de smukke ord og i lige måde.

   Slet
 2. Ser frem til mange hyggelige timer i dit selskab i det nye år.

  kh
  Kristine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde Kristine.Altid en fornøjelse og inspirerende.

   Slet