onsdag den 5. december 2012

Glimt fra mit liv.

Indrømmet. Det har ikke været bloggen som har slugt min tid de sidste dage. Der har været nok at gøre. Dagene har været spækket med gøremål og aktiviteter. I får et samlet glimt og et par ord fra nogle af de ting som har fyldt.


Jeg fik afleveret min julegave til veninden med den skønne butik : Frederiks Villa  i Faxe Ladeplads og der fik jeg den skønne kage i ser på billedet. Jo tak om det var en kaloriebombe, men sådan for en kort bemærkning, må der også være plads til den slags. De lange pastaer som endte i min kurv samme sted, er intet mindre end Chokoladepasta, som ved servering, skal garneres med en god is. Pakke, pakke og atter pakke. Endelig er jeg færdig med årets julekurve bestilling. Kurve er vel misvisende, da kurven er blevet erstattet af prun papirpose. Manden havde pludselig en fri formiddag og hentede et lille fint træ med klump. Foreløbig har det kun fået stjerne på, men det bliver snart klædt på i flotte farver og glimmer. En masse kalender pakker er pakket ind og de første julegaver er også i papir. Alt det som skal ud af huset inden jul ligger klar. Jeg er med. Endda godt med.
Som jeg tidligere har skrevet om, drikker jeg fortiden friskpresset saft fra en masse grønt. Stærke sager ind i mellem. Alt det smulder som bliver tilbage må jo indeholde en enorm mængde vitaminer tænkte jeg og ledte efter anvendelsesmuligheder. Den første mulighed blev nogle ret lækre og meget velsmagende frikadeller. Det bliver ikke sidste gang vi finder dem på middagsbordet. Opskrift er nok nærmest unødvendig. Hvis du tænker på snulderet som farsen i mors  originale, er det bare at røre som vor mor ville have gjort. Som man siger: Fars bliver bedst når mor har rørt den. Ok, plat og lige til lidt røde kinder hos unge jomfruer i det varme køkken, men ellers en go gammel traver af en køkken vits.

3 kommentarer:

 1. Hej Stella.
  Jeg kunne da vildt godt tænke mig opskriften på "fars-fede-deller"
  eller bare forslag på nogle af ingredienserne ;-)
  Knus
  Sussi

  SvarSlet
 2. God køkkenvits :-) Det er ikke utænkeligt, at jeg gør brug af den snarest, selv om det for det meste er Jonas, der styrer gryderne herhjemme. Den kan vel også bruges med omvendt fortegn i en snæver vending ;-)
  Kh Lotte

  SvarSlet
 3. Du får da gerne vejledning Sussi, men det er altså fuldstændig som at røre en almindelig fars.
  Ha ha Lotte. Vitsen kan da kun blive mere plat ved at ændre lidt på rollerne.

  SvarSlet