mandag den 28. januar 2013

Det var bare ikke rigtig min weekend.

Weekenden startede med den dejligste dans. Skøn koreografi i tre timer. Afsted mod Ribe det gik straks bagefter. Det hele gik som spurgt ind til jeg nåede Jylland. Så kom sneen og blæsten og dermed fygning. Ned med farten. Mørket faldt på med kort sigtbarhed. Øv med glatte veje og sne. Kom dog helt frem og ud til klar aftensmad, Grand Prix og hygge. Da jeg ud på aftenen skulle hjem virkede viskerne ikke. Lige de viskere som netop er lavet for TO TUSIND KRONER. Come on for pokker da.
Søndag holdt jeg stille med den tykke bog, lidt dit og lidt dat. Gik sent i byen og forkælede mig selv medvlidt godt på cafe. Arhh men for pokker da. Den mad var så langt under lavmål som mad kan komme. Intet smagte af noget som helst, eller mindede om det som den slags gerne skal ligne og være. Øv for køkkenpersonale som tydeligt ikke gider deres arbejde. Hjem igen til en aften med håndbold og Borgen som jeg nu pludselig gider følge med i. SHIT, nu virker mit lille billige fjernsyn ikke mere. Jamen så ser jeg det da bare på IPad, tænkte jeg, men NIX, det kunne heller ikke lade sig gøre.
Nu har jeg taget hul på en ny frisk uge og håber på bedre held her.

4 kommentarer:

 1. Øv, du er vist inde i en stime :-) Her i huset har vi lige måttet skifte opvaskemaskinen ud.
  Jeg håber, denne uge bliver bedre for dig. Selv ligger jeg med influenza :-(
  Kh Lotte

  SvarSlet
 2. Tak Lotte. Det lyder da heller ikke som den lykkeligste tid for dig. Håber trods alt at den nye maskine er dejlig. God bedring.

  SvarSlet
 3. Hul på en ny frisk uge. Den kan da kun blive bedre :-)

  SvarSlet
 4. Ja det satser jeg hårdt på Kirsten.

  SvarSlet