tirsdag den 29. januar 2013

Fire på stribe.

Dagen er dedikeret til sygdom. Dens navn er influenza. Feber og hoste. Fire syge piger i samme hus. Jeg passer, varter op, nurser og hygger hvor jeg kan. Der kører fjernsyn og pc og soves i spredt fægtning. Her er alle faste rutiner og tider sat ud af drift. Mellem det jeg kan hjælpe med, læser jeg i min kæmpe tykke bog. DET SYVENDE BARN er helt fantastisk. jeg er blevet viklet ind i en verden af børnehjemsbørns liv og ophav, som er så spændende og fyldt med mystik og underlige/veltilrettelagte begivenheder. En virkelig velskrevet mursten. IPaden underholdende mig med spil og nyt om det Indien som jeg snart skal besøge igen. Måske bliver der også tid til lidt strik. Hvem ved? I morgen er det atter tid for at vende hjem.

6 kommentarer:

 1. Dejligt, at du kan passe de syge :-) Jeg er sikker på, at de får den bedste service.
  Jeg har også Det syvende barn stående i bogreolen, men er ikke kommet i gang med den endnu. Nu afslører du vel ikke for meget på bloggen? :-)
  Kh Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil prøve ikke at røbe noget Lotte. Det vil faktisk også være svært, da den skal læses for at give mening. Bare igang, den er SÅ god.

   Slet
 2. Hej Stella.
  Hele tre syge piger er noget af en omgang. Men, så er det jo dejligt, at du har tid til hygge og omsorg. Her på Sjælland raser influenzaen også (endnu). Jeg har 2 kollegaer, som har været syge af influenzaen i mere end 14 dage. Jeg håber jeg går fri.. Jeg er ellers i en udsat zone - modtageklassen. Der hvor jeg også har mange timer. Vi får næsten nye børn fra nye lande hver dag (6 nye børn, fra 6 nye lande på 6 dage) og mange af dem hoster og snotter med influenza - men når man er "ny" i dansk skole, er det ikke kotume at blive hjemme.
  Nok om det.
  Hils alle de sygdomsramte piger.
  Knus Sussi

  SvarSlet
  Svar
  1. Ups, Sussi, her passer ordsproget om at gå i fare hvor man går da fantastisk godt. 7-9-13 og pas godt på dig. Giv immumsystemet en masse godt. Frisk luft og godt med søvn.

   Slet
 3. Åh Stella - Jylland er ikke venlig mod dig for tiden.
  Håber du slipper for at slæbe sygdom med retur til Køge.
  God bedring til de fire på stribe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette. Nu er jeg hjemme igen i (7-9-13) god behold.

   Slet