onsdag den 13. februar 2013

Bare fordi.......

Lige pludselig var Fire Fox heller ikke brugbar på min blog. Nu er jeg tilbage ved den forrige plads, som nu virker igen. intet fatter jeg, men skidt når bare det fungerer.
Mit lille lommekamera vil nu også gerne virke igen, når bare jeg dropper kablet og kører via kort. Det helt vilde er dog, at jeg har fået skaffet mig en adapter til min IPad, så jeg nu kan lægge billeder direkte fra kameraet til IPad. Derfor får i lige et helt umotiveret billede af min sneklædte have. Ikke forde der sker noget særligt der, men fordi jeg eksperimenterer med mekanikken. Hvis alt det her isenkram pludselig vil fungere som jeg ønsker, er planen, at min IPad skal tappe mine kameraer for billeder under den forestående rejse og dermed give mig uanet plads til leg og opbevaring og hvis jeg finder dækning hist og pist, vil det også være muligt, at drysse et indlæg og stemningsbilleder i ny og næ. Internetadgang er ikke noget man forkæler med i flæng i Indien, men det findes her og der og måske møder jeg det også.
Kufferterne er om ikke pakket, så noget som snart ligner klar til pakning. Medicin på både recept, håndkøb og fra helsekosten er klar sammen med diverse hygiejneartikler. Indien kan være meget fattig på de ting som vi i vores hverdag smider om os med. Blandt andet toiletpapir.
om 12dage ved samme tid hænger jeg højt over skyerne og det endda i mange timer. En lille visit i De Forenede Emirater og ellers bare der ud ad i mange timer. efter god behandling for solid og lammende flyskræk, er jeg blevet VILD med at flyve og især med de lange ture. Jeg bygger rede i flyet og skal nå en masse. Spise, sove, fotografere, se film, høre musik, læse både bøger og blade, strikke og snakke dybt med manden. Der er nok at se til. håndbagagen er spækket med underholdning til mange timer. kufferten bliver tilgengæld spækket med luftige gevandter og kort beklædning. Vi skal leve i Indien i noget af deres varmeste tid på året. Det er der ikke mange turister som ønsker, så vi får det varmt, men tilgengæld den ægte vare.
Spurgte nogen om jeg er klar og om jeg glæder mig????? Tjo mon ikke. Listen er lang og klar til Den Lille og kæresten som skal gøre både dit og dat og det ene og det andet, mens de passer hus og kat. Tilgengæld får de byttet en etværelses ud med en byvilla med mega plads, to fjernsyn, to biler, varme i gulvet, spabad, et fyldt køleskab og gratis togkort. De er vist godt tilfredse.
2 kommentarer:

  1. Uh, hvor bliver det skønt for jer at komme ned i varmen. Selv om misundelse er en grim ting, må jeg indrømme, at jeg godt kunne bruge lidt varme i knoglerne :-) Jeg håber, du finder forbindelse i Indien, så man kan følge lidt med :-)
    Kh Lotte

    SvarSlet
  2. Så længe man er positivt misundelig er det ok at være det Lotte. Jeg GLÆDER mig meget. Årh mon ikke jeg finder noget net et sted.

    SvarSlet