fredag den 15. februar 2013

Rejsende i børn.

I går tilbragte jeg en hel lang eftermiddag sammen med mandens barnebarn Lille Lui. En stor stærk basse og han søde norske mor. Lige nu bor familien i Danmark og pt er planen, at de vil blive i landet. Det er vi selvfølgelig mægtig glade for. Jeg var inviteret til hygge, frokost og hygge. Vi fik også tid til, at besøge et par af Frederiksbergs bedste butikker efter min smag. GARN I TURE i Smallegade, hvor der blev købt ind til ny sweater til Lui efter hans mors farvevalg.  En skøn lille butik med fed stil. Små fine knapper, lækre garner, retro strik og de sødeste stoffer til fine børnesager.
PRIK på Gammel Kongevej fik også besøg af os. Det er ved at være tid, hvor Farmands eget designkomfur kommer ned fra loftet og stiller op til nye kokkerier. I den skønne legetøjsbutik med ALT det som VI legede med, fik jeg indkøbt lidt nye køkkensager og et træpuslespil. Om ikke Olga, så jeg, trænger til nye udfordringer i legen.
I dag lægger jeg an til endnu en lang køretur. Målet hedder Ribe, hvor jeg lørdag og søndag skal passe lille Iris, hvis mor skal arbejde meget længe hver dag. Olga og hendes mor kommer også over, så der bliver gang i festen og basis for et ungt venskab.
Den Lille Sømand kommer med i tasken. Den er nu splittet op til ærmegab. Den vokser ikke hurtigt men dog synligt og sikkert. Efter den ligger der garn klar til tre nye sweatre , hvem ved, måske kommer der en Sømand i egen størrelse på pindene til den tid. Intet kan endnu udelukkes.
Uanset hvad der strikkes eller ej, vil jeg ønske både dig og dine en vidunderlig weekend.

2 kommentarer:

  1. Det lyder som en skøn weekend du skal holde.
    Og nogle dejlige dage du allerede har holdt.
    Så kom det ikke helt til at holde stik med at 2013 skulle blive ved med at være noget skidt. Og heldigvis for det :-)

    SvarSlet
  2. Jo jeg harcstadig en mening om 2013 som jeg lige pludselig skriver min teori om. Go weekend til dig Kirsten

    SvarSlet