søndag den 24. februar 2013

Lidt rystelser.

Her sidder jeg og printer boardingkort ud til morgendagens rejse. Min kuffert er pakket. En taske mere er klar efter badet i morgen tidlig og håndbaggagen mangler bare lige min IPad, telefon og et par smådimser.
Håndbaggagen består af en stor rummelig lædertaske med plads til det meste. Der er IPad, flere kameraer, slik, tyggegummi, den vigtigste medicin, en bog, strikketøj, pas og hotelreservationer, en notesbog, et sjal til den køligere flynat, tykke sokker til de skoløse fødder under den lange flyvning, hovedtelefoner, tandbørste og minipasta, rescue dråber, et optanket Mastercard, sygesikringskort i flere farver og lige det løse. I lufthavnen køber vi lige et par kolde vand og frisk frugt.
Fremme ligger rummeligt tøj til flyveturen og de sprit nye kondisko. Vores frakker er parkeret i Olga og mors bil. I morgen tager vi afsted i taxa med let påklædning. Vi gider ikke slæbe rundt på overfrakker og støvler i Indien i tre uger.
Det er dagen lang strømmet ind med ferie hilsner. Det yngste barnebarn og Olga har været på visit og kysset farvel. Jeg er klar, men som altid også vemodig. Jeg er, og har altid været, verdens dårligste til afsked. Farvel er et meget svært ord i min verden.Et ord som giver klumper i både hals og mave. Sådan er jeg og sådan har jeg altid været. Der for, er min rejseglæde lige nu parret en lidt rystelse. Men jeg glæder mig. Lige om lidt er det tid, den tid som jeg så længe har ventet på og glædet mig til.
Pas godt på hinanden og jer selv. Jeg hilser i Indien.

5 kommentarer:

 1. Stella, Stella, Stella - må du få den dejligste og mest fantastiske tur til Indien. Mættet med indtryk og solskin....og pas på jer selv og hinanden.

  SvarSlet
 2. Jeg ønsker dig en rigtig dejlig tur til verdens ende - afsked? Nej da, det hedder "Takuss" - på gensyn!! :-)

  SvarSlet
 3. Jeg sender en spytklat afsted efter dig. God rejse :-)

  SvarSlet
 4. Tusind tak de damer. Og med jeres hilsner i hjertet rejser jeg ud og indtager Indien.

  SvarSlet
 5. Jeg håber I vil nyde flyveturen - Dubai og ikke mindst Indien. Tænk, at man kan komme så mange kilometer væk på så kort tid - det er da vidunderligt. Farvel København - Goddag Indien med alle de forskelle man kan ønske.
  Som jeg har skrevet før, vil jeg glæde mig til at se billeder og høre om ferien!
  Håber I så, at at jeg vinkede, da i fløj forbi Næver 14. 37 ;-)
  Mange hilsner
  Sussi

  SvarSlet