lørdag den 9. marts 2013

En lille pause.

I går var tidlig i seng dag med lidt feber og utilpashed. Bare et tegn på, at mit bæger var fyldt. Alle de indtryk er svære at kapere for en sensibel person som mig. Jeg tager det hele ind og pludselig plev det bare for meget med ti timers kørsel med indtryk og gennem meget slum og affald. Da jeg så pludselig havnede i super luxus, hvor jeg på bare et bad med kæmpe bruser, bruger lige så meget som nogen Indere på en måned, får jeg kvalme og det hele kører rundt for mig, men som jeg har nævnt før, er Indien netop kontrasternes land.
I dag har været lidt stille, med gåtur i vandkanten, smuk solnedgang, en masse frugt og ikke mindst zoneterapi af bedste slags, samt lidt mere shopping ved små livlige boder.


4 kommentarer:

 1. Guddomeligt smukke fotos...forstår udmærket at kroppen reagerer på alle de utroligt mange forskellige indtryk...godt du lytter til kropppen...dejligt at i hygger <<<3

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt forstå, at din krop og dit sind gør lidt oprør. Jeg havde det som dig, da vi var i Lagos, Nigeria, der er en af de mest kontrastfyldte byer i Afrika. Det kan være svært for både krop og intellekt at kapere.
  Smukke billeder!
  Kh Lotte

  SvarSlet
 3. Ja der suser indtryk ind hele tiden vitale sanseorganer.

  SvarSlet
 4. Hov der røg jeg lige af nettet. Af alle sanseorganer skulle der stå. Det hjælper med gode Ayurvediske behandlinger. De virker både på krop og sind.

  SvarSlet