søndag den 10. marts 2013

Hindi festival.

Så for pokker for en brat opvågning. Kl 5.00 bragede musikken løs. Så var der festival på stranden. Hindi festival, som er et døgn, hvor hinduer tilbeder og hylder Shiva. Der spilles musik, bedes og fastes i et døgn. De Indiske guder bliver jeg aldrig klog på, selv om jeg snart har fået mange forskellige forklaringer af mange forskellige Indere. Men det er noget med, at Sheva er Gud både i dette liv, i døden og i næste liv. Sheva og Ganesh sloges om den samme kvinde og i kampens hede huggede Sheva hovedet af Ganesh og giftede sig med kvinden. Ganesh genopstod så som parrets barn blot med elefanthoved. Tja sådan kan det gå. Vi skal efter sigende ikke forvente meget søvn den kommende nat, da der vil blive spillet og sunget hele natten.
For en gang skyld, har vi tilbragt en formiddag ved en pool. Solet og badet. Lige til at klare, inden jeg kastede mig ud i en Ayurvediske olierig massage. Eftermiddagen bruges på byvandring og strandture, som for mit vedkommende kun består i sopning i vandkanten. På en strand tykt beklædt med unge Indiske mænd i badebukser og en del kvinder og børn badende i lange kjoler OG lange bukser, ser man ikke lige mig i bikini. Det er simpelthen for stor og for provokerende en kontrast for mig. Måske til aften. I skumningen kommer der også andre i bikini på stranden, men ALDRIG en Indisk kvinde.
Ps: Jeg håber i fejrede Kvindernes Internationale Kampdag, den anden dag. Der er stadig rigtig god brug for kamp.

4 kommentarer:

 1. Jeg kan rigtig godt forstå, at du ikke bader i bikini ved højlys dag.
  Håber, I får lidt søvn i aften/nat trods festival :-)
  Kh Lotte

  SvarSlet
 2. Nyd solen og varmen Stella. Her er der isnende koldt og meget langt fra forårtemperaturer.
  Men vi håber og glæder os til at lufte den asparges hvide vinterkulør.........

  SvarSlet
 3. Tak Lotte og Anette. Jeg bader og soler ved poolen og det er fint for mig og vi skal godt nok passe på ikke at blive for brændte.
  nu må i altså sørge for forår til på fredag når jeg kommer hjem TAK.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er noget af et ansvar, du lægger på vores skuldre, Stella - forår til på fredag............ Lige nu blæser det med en isnende kulde, og de havde snestorm i Næstved i går, har jeg hørt. Heldigvis ingen sne i Køge, men forår.......... det bliver en svær opgave :-)
   Kh Lotte

   Slet