tirsdag den 5. marts 2013

Stisystemer.

Når vi her fra bjerget ser ud over Munnar, ligner det noget som kunne kåres som byen med det største sti system. Stierne snor sig ud og ind mellem the og krydderi plantagerne. Det ligner nærmest vores gang og cykel stier. Tag ikke fejl. De stier her, er vejene. Det er her der køres med ALT hvad der kan køres med og det er slet ikke så lidt. Meget imponerende. Rundt omkring i vejkanterne sidder mænd og snakker, nogen stopper og nyder udsigten, der løber geder og af og til aber langs vejen. Der i området findes der ikke kedelige veje, kun dårligt syn, for der er altid noget at se for den som gider se efter. Små bitte fugle og de sødeste små egern titter frem overalt. Fuglelivet er meget rigt og farverigt.
I dag vil vi begive os højere op ad bjerget. Vi må op og se hvad der sker højere oppe. Vores mål er, at finde en spændende restaurant der oppe som vi kan spise hos i aften. At gå ned ad bjerget i mørket er udelukket, så vi satser på noget tuk tuk til hjem transporten.
I dag er solen atter fremme. I går havde vi dis, regn og kulde. Det passede faktisk fint med, at jeg havde ondt i halsen, hovedpine, snot og feber efter træk fra bilen vi blev transporteret her op af. Næste biltur bliver med tørklæde.
Sådan en dag i sengen med vores bøger, hvor vi skiftevis sov og læste, giver en kæmpe udrydning i den bunke af stress de fleste af os går rundt med. Vores kur er helt efter Indiske/ayurvediske forskrifter. Vi skal bare mindes om det med lidt feber, det behøver de ikke.Ingen kommentarer:

Send en kommentar