torsdag den 4. april 2013

Du milde.

Det er altså navnet på min nye kjole i totalt forårshumør. Jeg er ikke kendt som farve forskrækket. Hvis du gik og troede, at jeg var det, er det vist hermed bevist, at jeg godt tør og tilmed nyder det. Med sådan en stak awekatter på overarmene kan man vist kun blive i godt humør.
På gårsdagens veninde københavner tur, viste jeg rundt på ruten omkring Gl Kongevej. I Tullinsgade ligger den skønne Moshi Moshi Mind. En lille butik med bløde ting og sager, samt lækre hudplejesager. En lille fjerlet og farverig vest lokkede sig til køb. Den ved jeg bare at jeg bliver nærmest lykkelig sammen med.
De to farvemættede nyheder i huset, har allerede givet mig mere tro på noget forår, selv om frosten bed for vildt i mine astma lunger på løbeturen i morges. Frost, astma og løb passer ikke godt sammen og lige der skal jeg passe ekstra på. Jeg fik dog sneget mig ruten rundt med stoltheden i behold. Resten af dagen skal fyldes med ene time dans og hold Burn Out og ind i mellem, en gåtur mellen nørre og østre bro, for at bese en kreativ verden. HUSFLID på Østerbro skal udforskes. Vist noget med krea sager fra dengang mor var kreakid. Håber jeg finder sjove og arbejdsvenlige materialer for små buttede fingre.


 

2 kommentarer:

 1. Ajjj - hvor lækre ting.
  De indkøbte klæder vil helt sikkert klæde dig!
  Jeg vil så glæde mig til, når du ikke længere "gider" tøjet ;-)
  Lockout-knus
  (Hvor er jeg dog træt af denne lockout. Hver dag er vi ude (fra tidlig morgen) og være synlige. Både ved skolen, i byen, med løb, sang o.m.m.)
  Knus
  Sussi

  SvarSlet
 2. Tak, ja de to ting er da fine ik? Jeg hverken håber eller forventer, at jeg bliver træt af dem lige med det første, men skal tænke på dig når tiden kommer.
  ja det kan godt være fast arbejde med sådan noget lockout, men plejer også, at give en Go stemning og sammenhold. Go kamp.

  SvarSlet