søndag den 21. april 2013

Strik og familiesammenføring.

Endnu en strikke cafe dag her hos mig. I dag med lidt, men godt, bla store lakridsmarengs bagt ud fra fri fantasi og gode ønsker. Gode nok, bevares, men jeg vil nu bestræbelser mig på, at få lidt mere lakrids smag frem næste gang.
Nå men det er jo også kreativiteten vi er samlet for. Der blev både strikket og hæklet i dag, hvor der foruden mig og Anette, var et par nye ansigter med. Sussi, min egen søster, som var igang med hue strik og Lotte fra LOTTES ROOM(blog) hvis jongleren med en hæklepind kaster rigtig fine ting af sig. For eksempel sjove og meget søde aber. Gid man var barn på hendes gaveliste.
Hun havde lækre chokolader med, pyntet med fint dekorerede klemmer. Historien bag klemmerne kan ses på hendes blog. Klemmerne gemmer jeg til det snarlige arbejdsværelse. Der skal de være til både pynt og nytte.
Selv nåede jeg til halsen på DEN LILLE BLÅS forstykke.
Bagefter kørte manden og jeg mod Roskilde, hvor programmet varslede familiesammenføring. Vi skulle præsenteres for den yngste svigerdatters forældrer og søskende. Dejlige og rigtig søde mennesker. Nøjagtig lige så søde som deres dejlige datter.
Vi lagde en travetur ind i sammenkomsten, hvor vi kom rundt på oplevelsesrig arkitektur når det er bedst. Legepladser for både børn og voksne, med indbyggede sanseoplevelser og udfordringer for krop og hjerne. Smukke omgivelser med plads til god kreativitet. Der bor han rigtig godt "Den Lille".

6 kommentarer:

 1. Den legeplads ligger ude ved Musicon ik ?Med musik når man gynger og bevæger sig.
  Og den for de voksne ovre i Roskilde ring ik ?
  Jeg kunne godt tænke mig at nå at være med til en af dine strikke arrangementer. Det lyder til at være hyggeligt :-)

  SvarSlet
 2. jo det er det område Kirsten. Ret kreativt og natur skønt. Lækkert område. Du skal være noget så velkommen til strik. Bare meld dig til. Alle datoer står under Strik Cafe øverst til venstre på bloggen. Ku være rigtig hyggeligt.

  SvarSlet
 3. 1000 tak for en hyggelig strikkecafé i går og de pæne ord om mine hæklerier :-) Jeg kan se, at min "strækken hals" var helt forgæves :-D Til gengæld gør Sussi det jo godt ;-)
  Jeg glæder mig allerede til næste gang, jeg skal være med.
  Godt at høre, at familiesammenføringen gik godt. Det ser ud til at være en spændende legeplads :-)
  Kh Lotte

  SvarSlet
 4. Selv tak Lotte. Det billede hvor du strækker halsen ellers meget smukt, blev desværre ikke godt nok i kvaliteten, så jeg lod Sussi stå alene. Jeg glæder mig skam også til, at strikke med dig igen.
  Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag og ja for pokker da et spændende område.

  SvarSlet
 5. Halleluja - hvor ser jeg anderledes godt ud, når jeg ikke er pustet op i en blå smølfetrøje.
  Tak for den dejlige strikkecafé med alverdens godter. Jeg har sat kryds i kalenderen ved næste café-arrangement!
  Godt at høre, at de sammenførte familier "fandt hinanden" - jeg kan slet ikke finde ud af, hvor den legeplads er... og jeg er ellers rimelig godt kendt i Roskilde.
  Knus
  Den store af de to små

  SvarSlet
 6. Godt med kryds i kalenderen, så håber vi bare det holder. Jo det var en rigtig hyggelig eftermiddag.

  SvarSlet