torsdag den 9. maj 2013

Lige ved og næsten.

På nær en stak billeder, som skal op og pryde væggen og en lysekrone som lige skal have en ny ledning, ja så er jeg nærmest i mål medarbejdsværelse.
Vinduerne er pudset og gulvet er vasket. Der er slæbt og sorteret og sat på hylder. Nydelsen er allerede stor. Her vil jeg uden tvivl, få en masse gode timer. Her er plads og lys og adgang til det meste. Her er plads til kreativitet, til kaffe, snak og grin. Jeg bliver forhåbentlig ikke alene om glæden ved det gode rum.


Her er både hylder til voksne og børn.

Rigeligt med materialer. Ikke mindst bånd og knapper.

Og udstyr.

Og dejlige gaver, som feks den stribede pude og Lock out klemmerne, som nu hænger på min væg og holder styr på de små kort og sedler og og og. Klemmerne er gaver fra Lotte. Puden har min søster hæklet. Den har glade striber og er blevet gemt til netop dette rum, hvor den lyser op som et dejligt frisk pust.

Og så er der pynt. Både gammelt og nyt. Vindues pynt lavet af de store skønne perler fra Butik NØ i Lars Bjørn stræde og fine malerier fra en kreativ søsters hånd.
 

5 kommentarer:

 1. Hvor er det blevet fint, dit arbejdsværelse, Stella! Dog kan jeg ikke tage æren for at have lavet den fine, fine pude. Men klemmerne er fra min hånd, og sikken en fin plads, de har fået!
  Kh Lotte

  SvarSlet
 2. Tillykke med det. Det ser rigtig godt ud nu :-)

  SvarSlet
 3. Tak, tak. Nej jeg så først fejlen for sent i går aftes Lotte og skal selvfølgelig have rettet det.

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare lækkert, hyggeligt og indbydende ud. Du er en skrapsak til at indrette med hygge og farver... der har jeg meget at lære. Glæder mig til at se værelset "live".
  Knus
  Sussi

  SvarSlet
 5. Tak Sussi. Uh ha jeg har også øvet mig i mange år. Du er vist bare til det mere enkle og det er faktisk ganske fint vil jeg sige. Der skete nok bare en eksplosion i mit hoved engang, som giver sig udslag i ting og farver og tanke mylder. du var heldig ikke at være nær da bomben sprang og har din estetiske sant i god behold og har ikke samme behov for, at samle og bundte og dekorere i et væk, men bor enkelt, fint og lyst. Vær du bare glad for det. Du er velkommen på værelset.

  SvarSlet