mandag den 13. maj 2013

Sådan kan det da også gøres.

Mors dag stod for døren og Olgas mor skulle jo ikke snydes. I HUSFLID på Østerbro, havde jeg købt den herligste pap elefant, fede malingflasker med den type maling, som godt kan komme en tur i munden og på tøjet, en børne egnet lim og pailletter og glimmer.
Olga klarede malingen stort set alene. Ok på et tidspunkt glemte hun, at det ikke var en ske hun sad med, og kom til, at tage en mundfuld blå maling.

Den gave blev Olgas mor faktisk meget glad for. I morgen er det moderens fødselsdag. Lur mig, om ikke den lille kunstner har en gave klar.

5 kommentarer:

 1. Årh, hvor blev den fin, Stella! Meget flotte farver! Fantastisk idé at lave en gave til Olgas mor. Og Olga ser så optaget og koncentreret ud. Hvor er Olga og mor heldige at have dig!
  Kh Lotte

  SvarSlet
 2. Tak Lotte. Ja den blev altså rigtig fin og SÅ fedt, at hun næsten helt selv klarede opgaven og hyggede sig med det.

  SvarSlet
 3. Hey ..
  Det var da en genial idé med den elefant.
  Jeg er sikker på, at Tina blev vildt glad.
  Det er altid dejligt at opleve glæden ved at være "læremester/vejleder" for andres børn. Som du har Olga, har jeg glæden af Nikoline.
  Nikolines mor har fødselsdag på lørdag, og da "Nikos" var hos mig i lørdags, fik jeg hende til at tegne/male et kort til sin mor....
  Og det bliver en overraskelse for moderen, da de ikke selv laver sådanne ting!
  Jeg er spændt på at læse mere om Tinas fødselsdag sammen med jer og Olga.
  ;-)

  SvarSlet
 4. Kun kort fødselsdag og kun for mig i dag, da jeg først kunne være der sent og nogen jo skal tidligt op. Dagens gave vagte også jubel. Elefanten var rigtig sjov at lave, netop fordi Olga kunne gøre det meste selv.

  SvarSlet
 5. Hvor hyggeligt - og en sød, rød elefant til mor.
  Det har I klaret fantastisk - du og Olga. Det er aldrig for tidligt, at gøre noget for kreativiteten. Uanset, hvordan den ser ud.
  Om 7 år kan du lære hende at strikke, Stella.

  SvarSlet