søndag den 26. maj 2013

Strikke Cafe.

Så blev det nye arbejds værelse taget behørigt i brug. Forårets sidste Strikke Cafe blev afholdt i de hellige gemakker. Kirsten Søeballe fra bloggen KISSERS GALLERI (hvordan linker man fra IPad??????)
Og hendes veninde var eneste, men meget behagelige deltagere. 
Kirsten er igang med et elt vildt sjal, i smukt fjer mønster i afstemte farver. Lige sådan noget som jeg kun kan beundre, men aldrig selv gå i lag med. Smukt som bare pokker. 
Selv fik jeg strikket de sidste runder på en raglan, en rullekrave, monteret og hæftet ender på Olgas fødselsdagsgave. I får lige et første foto i dårlig belysning, man ved jo aldrig med nymodens vaskemaskiner. 3 kommentarer:

 1. Tusinde tak for en dejlig søndag frokost/eftermiddag. Flot at du har lyst til at stå for sådan et arrangement.
  Dejlige rawkugler og salat og brød med gedeost du diskede op med :-)
  Dit nye arbejdsværelse var bare hyggeligt at sidde og strikke i.
  Sidder lige her og er kommet lidt for tidligt op. Så har jeg tid til at læse med på computeren og at strikke lidt .
  God dag til dig :-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med dit nye værelse - det var da en behørig indvielse. Sjalet ser spændende ud - jeg må lige over til Kisser, hun har nok skrevet om det. Heldige Olga - ja, nu er det jo nok ikke selve vaskemaskinen det går galt med ;-) men mere den der betjener den ;-)
  men selvfølgelig går det ikke galt...!!

  SvarSlet
 3. Selv mange tak Kirsten. Det lyder hyggeligt med lidt strik på morgenkvisten.
  Hmmmmm søde Fru Olsen, sommetider er det nu altså maskinerne, som ikke holder de lovede grader. Det kan desværre ske, men du havde ret, der skete kun det som skulle ske. Nu ligger den farverige Olga sag klar til næste fødselsdag.
  Mon ikke du kan ramme en strikke dag hos mig, når du er her i landet? Det ville være meget dejligt og velkomment. Der er som regel både onsdage og søndage.

  SvarSlet