søndag den 26. maj 2013

Fra heste til strik.

I går skulle vi have været til ridestævne. Dagen var krydset af for længst og Izabel glædede sig til, at vise sin far frem for hestepigerne. Så rykkede man stævnet til søndag, hvor farmand igen er på vej mod Frankrig og vi heller ikke kunne deltage. Vi fik redet dagen på målstregen. Vi var da bare dem, som hjalp Izabel med, at vaske, strigle og flette. Nu er Blackie SÅ fin og klar til dagens stævne. Vi nåede en masse hygge, frokost, aftensmad og hele to besøg hos byens lækre isbutik, med de hjemmelavede vafler. Vi kunne alle ånde lettet op med følelses af, at vi havde været med til, at gøre Izabels stævne godt, trods vores fravær på selve dagen. 
Jeg måtte gå gennem dagen med den ondeste tandpine og bihulebetændelse, efter en meget kold aften på en femtende nieces terrasse. Der er stadig direkte adgang fra min mund til bihulerne og den slags spiller ikke, med kuldegrader. Nu står menuen igen på smertestillende i rå mængder, penicillin og lidt at sove på. Rigtig, rigtig øv. 
I dag kommer der strikkene kvinder og holder mig med selskab. Forårets sidste planlagte Strik Cafe. Så holder vi lige en lille pause, mens folk skal holde ferie, pusle med haven og dase ved stranden og hvad man eller gør en god dansk sommer. Tiden løber desværre hurtigt, så hold øje her på siden, snart lægger jeg nye strikke cafe tider på, så vi kan komme igang med pindene igen.
6 kommentarer:

 1. Flot hest, flot fletning, flot barnebarn, Stella! Jeg håber, det går hende godt ved stævnet.
  Og jeg sidder nærmest klar ved kalenderen til at indskrive nye datoer :-)
  Kh Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Og flot skrevet Lotte. Nye datoer kommer snarest.

   Slet
 2. Tusinde tak for i dag Stella.Dejligt traktement.
  Jeg holder helt sikkert øje med nye datoer for strik. Det kan jo være at mit sjal ikke er færdigt når du starter op med strik igen , så kan jeg få arbejdet på det der :-)
  Rigtig god bedring med din bihulebetændelse.
  Mvh Kirsten

  SvarSlet
 3. Jeg prøver at linke til perleglaskunstner. Ved ikke om du kan se billedet Stella ?

  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.103607106324894.7405.100000268152084&type=3

  Hun har desværre ikke en hjemmeside.

  SvarSlet
  Svar
  1. Umiddelbart kan jeg intet se Kirsten, men jeg prøver en anden vej, så tak for link.
   Selv tak for i dag og jeg håber da også, at du kommer igen og tag endelig veninden eller andre med.

   Slet
 4. Hvis du har lyst til at se hendes glasperler og,hvis du er på Facebook så hedder hun Anne-Mette Lai. Man kan ansøge hende om venskab og se hendes billeder og så kan man altid framelde sig hendes liste bagefter.

  SvarSlet