mandag den 20. maj 2013

Tulipan fest.

Endnu engang har jeg nydt Ribe i festdragt. Den årlige tulipan fest, slutter i dag, med muntert optog gennem byen. Mange kræfter er i spil, når Ribe fester sådan en weekend. Her gør man noget ved det, når man gør noget. Mange giver en hånd med og mange deltager i løjerne. Jeg har også været lidt omkring med både store og små. Aller mest har jeg dog nydt, når mine dejlige damer her i Ribe, tager fat og hjælper til. Denne weekend var parolen, at der skulle ydes, før der kunne nydes. Tre piger og deres mor mødte op lørdag, og alle valgte arbejds område og hang i. På kort tid var hele mit hus gjort rent, både ude og inde. Resten af weekenden har nærmest bare nydt. For mig har der også været plads til strik, sammen med en masse snak om løst som fast.
I dag er opholdet her slut for denne gang. Jeg lukker huset, når optoget lukker festen. Festen kommer igen om et år, jeg kommer igen om en lille måned.2 kommentarer:

  1. Kære Stella. Jeg havde jo nok forventet billeder af smukke tulipaner, da jeg åbnede dit indlæg, men de kommer nok en anden dag :-). Til gengæld er fotos af arbejdende børn jo også en fornøjelse. Jeg kan se ud af dit indlæg, at jeg har noget, jeg skal have rettet lidt op på m.h.t. opdragelsen af mine børn.....
    Kh Lotte

    SvarSlet
  2. Præcis Lotte. Der er langt mellem tulipanerne, men arbejdende børn er altid en fornøjelse. Du må igang med opdragelsen. Da det du allerede har gjort ikke har virket, er det vel bare, at gøre det modsatte, mon ikke?

    SvarSlet