torsdag den 23. maj 2013

Kender i det?

Når punktere på TO DO listen, lige som bare gror ud af den blå luft. Som en lille drillenisse, som når man vender sig væk, lige tilføjer et par hundrede ekstra SKAL og NU ting.
Der er godt nok mange af mine DO ting, som også er ønske og yndlings og rent ud sagt dejlige ting, men det kniber bare med tiden. Tiden til at komme fra A til B, tiden til at nyde og være til stede og ikke allerede være på vej til næste projekt, enten fysisk eller blot i tanken. Mine arbejdstimer ligger hulter til bulter, en masse ting og sager skal klares med instanser, som ikke altid har samme syn på en fornuftig sagsbehandling eller arbejdsgang som jeg. Jeg hænger i telefon køer og hører på hjernedøde muzak stykker, eller bruger timevis af min kostbare tid, på et telefonselskab, som når det kommer til stykket, ikke har tænkt sig, at leve op til ren anstændighed og normalt købmandskab. Jeg prøver at hive i alle ender, og få dem alle til, at nå sammen på et tidspunkt. Jeg ved det vil lykkes. Lige om lidt. Lige nu er jeg bare alt for træt. Snart er jeg på banen igen, med positive blog indlæg, som ikke bare handler om brog og rod og tidsspilde. Ind til da holder jeg bare kæft. 

2 kommentarer:

  1. Øv øv håber det ordner sig.

    Glæder mig til strik på søndag.

    SvarSlet
  2. DET ordner sig ikke, men jeg ordner DEM. Ja det bliver hyggeligt med noget strik på søndag og glæder mig til, at møde din veninde.

    SvarSlet