mandag den 24. juni 2013

Der tælles ned.

To arbejdsdage tilbage før sommerferien. Der er altid travlt i den lille klinik før ferier. Alle skal have en tid og nogen gerne to inden. Der fyger mange gode ønsker om en dejlig ferie og god sommer gennem luften. Den slags dage giver en særlig stemning. Travt men super hyggeligt. I dag var ingen undtagelse. Arbejdsdagen blev en af de rigtig lange. Sjovt nok, bliver jeg aldrig træt mens jeg arbejder. Jeg glæder mig altid til hver eneste klient og en times behandlings tid flyver afsted. Men når en lang dag er slut, er jeg træt. Sådan er dagen i dag og sådan er det fint med mig. Aftenen må gerne bare være lidt danse øvelse og lidt strik. I morgen er det Olga tid. Så bliver jeg også træt, men på en anden måde. Detcer fint at blive brugt og udfordret på alle planer.
Der er meget som skal fixes og huskes og gøres inden en lang ferie. Min ferie strækker sig over fem uger i år. Min sommer ferie og igen i december, strækker sig altid over minimum fire uger. Mit hoved skal tømmes, jeg skal geare ned og lades op igen og mine arme kræver en lang pause. Sådan er det for mig og planlægger heldigvis selv. Jeg står kun til ansvar for mig selv og mine klienter. Friheden kræver lange dage på andre tider og den deal lever jeg gerne op til. 
Lige nu skal der hviles og strikkes lidt på den lille ny, som nu er pindene. Den får i snart et kig til. Den er ganske fin og skal nok blive godkendt når den når i hus. 
Men nu til en kop kaffe. God aften til alle som læser med her.

2 kommentarer:

  1. Hvor er det dejligt, at du bestemmer selv, og jeg kan sagtens følge dig i at så tager man lange dage for at få lange ferier. Jeg er netop sprunget ud som selvstændig og jeg glæææder mig. Du ma have en rigtig dejlig ferie, når du når dertil.

    SvarSlet
  2. Tak og i lige måde. Hvad er du selv sprunget ud i ?

    SvarSlet