torsdag den 6. juni 2013

Findes der slet ikke en lækkerhedsudtryks måler ?


Mit Hjem Er Mit Slot i Frederiksberg var udflugtsmålet for mig og den dejlige Niece i den smukke kjole ( med IPad kan jeg ikke linke, men i ved hende med shop og blog, Kjær og Schmeling. Hende med kernelæder og smækre armbånd). 110kr pr prs for indgang varsler da om lidt lækkerhedsudtrykket og luxus og sårbare ik? Den lille fine messe har jeg besøgt mange gange, men holdt en pause, da der intet nyt skete. Have og bolig nyt var død og jeg trængte til en pause. Nu var tiden inde til gensyn og jeg regnede med nyt og dejlige luxus smagsprøver. Vel blev jeg da ikke overrasket på nogen måder. Ordinærer ting og sager. Ikke de rene, øko, nye og sjove lækkerier som man vel må forvente til en messe af den kaliber og den pris. Øv for pokker da hvor mig og Godten hurtigt var trætte af den omgang mangel på nyt.
 Videre med os. Afsted mod Smallegade, hvor den lille lækre GARNITURE solgte mig sødt stof, bånd og knapper til en sommer kjole til en jeg kender ( faktisk den samme, som vil hive mig ud af sengen kl 5 i morgen). SOKKELUND fik lov at servere frokost og rosevin for os. Det gjorde de til gengæld på upåklagelig vis. Nøj for en Gedeostesalat jeg fik og en øko kyllinge sandwich Niecen blev forkælet med.  Vi sad i høj sol og nød den lækreste frokost og en rose som virkelig var ren forkælelse. Snakken løber i alle retninger når man er sammen med den kvinde. Hun spørger i øst og fortæller i vest og siger lige hvad der falder hende ind og tåler selv samme most. Meget befriende selskab. Ærlighed og ordet på bordet, lige som jeg kan lide det. Andet har jeg det meget svært med og tåler dårligt. En dag med Niecen giver stof til eftertanke og følelsen af, at man har været til stede og med. Tak til hende for en dejlig dag.

Smuk Niece i smuk kjole. 
Og se så lige de fliser her. Et ret godt tilbud. Jeg har gennem nogle år, pønset på en plan om, at køkkenbordet i sommerhuset, skal dekoreret med tilfældige, farvede fliser og skår fra ituslået porcelæn. Jeg har samlet en del, men ved endnu ikke hvor langt jeg er i indsamlingen, men i dag kom jeg da lidt tættere på målet.4 kommentarer:

 1. Nej, hvor har I hygget!
  Hvor fandt du fliser?

  SvarSlet
  Svar
  1. Fliserne fandt jeg hos Dahl Studio, som havde dem på tilbud til 20kr stk, mod normal 50-60kr. De holder ellers til i Lille Strandstræde.

   Slet
 2. Skønne billeder.
  Jeg var også på Mit Hjem Er Mit Slot. Jeg nyder det dog. Skal lige have det årlige boost af romantik.
  Det er der nemlig ikke noget af i mit eget hjem. Så derfor suger jeg det til mig ude :-)
  Jeg købte mig en sjalsnål til mit sjal,der er over halvvejs nu.
  Og en tunika som kan bruges ud over mit sommertøj en lun sommeraften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo Kirsten, når man selv har haft butik i perioden og kommer på messer og i øvrigt ved hvad der findes, kan det bare undre, at der ikke er mere nyt og meget mere god kvalitet, som jeg jo ved findes. Mærkeligt, at de producenter ikke er mere på banen sådan et sted, hvor der jo kommer rigtig mange mennesker.

   Slet