torsdag den 13. juni 2013

NIX og NEJ.

NIX, vi behøver ikke mere debat igen igen, om hvorvidt babyer må ammes i det offentlige rum. Det må de gerne. ALLE må nemlig spise i det rum, som jo netop er for ALLE. Og hold så,op med, at pakke både mor og bryst og baby ind i store frakker og tæpper og sågar en dyne, så jeg på Nørrebro. Hold op med, at fortælle baby, at det at spise er en forkert handling, at spise er naturligt og nødvendigt og dejligt og det skal alle bare gøre med glæde. Spædbørns mødres bryster er maddepoter og ikke til fals for gamle grise og sure mokker, som ser noget andet i deres beskidte hoveder.

NEJ til dyre sex også i Danmark, som de nu vil forbyde det i Sverige. JA, det har altid foregået, jeg ved det, men derfor behøver det jo ikke være normalt. Mennesker og dyr er forskellige og det er vores sexualitet også og især vores intention med den sexuelle akt. Lad dyrene i fred for menneskets sexuelle lyster.

Det var så bare lige min mening om de to emner. Var der ellers noget ? 

2 kommentarer:

  1. Hørt! Men det er jo helt godnat, at du er nødt til at skrive dette, Stella. Det er SUND fornuft, og man fatter jo ikke, at andre kan have en anden mening om begge emner. Jeg kan især godt lide din pointe med, at vi ikke må vise vores børn, at det er forkert at spise.
    Kh Lotte

    SvarSlet