mandag den 19. august 2013

Noget af det bedste ved børn som er fløjet fra reden.

Noget af det bedste er for mig, at man kan invitere eller lade sig invitere, eller bare arrangere et møde lige midt imellem. Sådan et søndags møde satte vi op i går. Vi satte stævne i deres by, Roskilde. Vi inviterede til gåtur og eftermiddagskaffe. Hverken mere eller mindre.
Vi startede i regn, så vi lod eftermiddagskaffen med kage lægge ud. Der efter lod vi benene arbejde og snakketøjet flyde og lod os bare flyde afsted. Vi kom både omkring havnen, fangede krabber med de andre småbørnsforældre øhmmmm, var omkring Sct Hans imponerende bygninger og en masse snakke, som blev affødt af bygningernes alvorstunge indhold. Tilbage i centrum igen lod vi os spontant lokke på Thailandsk restaurant, som på ingen måde gjorde væsen af sig ude fra, men inden for kræsede med fin indretning, top lækker mad, interesse for vegetarer og folk med allergi og som kronen på værket, den længe set,  den sødeste serveringsdame, som var så glad og sød, at vi alle fire havde lyst til, at tage hende med hjem og aldrig levere hende retur igen.
Sådan kan en lille smut til Roskilde sagtens blive en længere omgang, men en omgang af de bedste. Med glade unge mennesker som både gider snakke og bevæge sig og ikke mindst, gider at være sammen med os.




2 kommentarer:

  1. Og det var det Kirsten og selvfølgelig sendte jeg dig en tanke, da jeg var i den by som jeg altid tror du bor i.

    SvarSlet