søndag den 24. november 2013

En uges højdepunkter.

Uge 47 var ugen, hvor Olga pludselig forstod, hvad det vil sige at tegne noget. At man danner sig et motiv i hovedet og forsøger at omsætte det med egen streg. Lige nu tegnes der bamser og sole, hvilket indbefatter figurerne rund og streg. Skønt at være med på rejsen. Endnu en kode blev knækket.
Det var også ugen, hvor Olga fik produceret de første julegaver sammen med mig. Fine små kunstværker, som sikkert vil vække glæde i flere hjem og blive gemt i mange år.
Lørdag deltog Izabel i sit første ridestævne på egen hest og blev plaseret på femtepladsen ud af otteogtyve. Den første og meget længe ventede rosét er i hus. 
Ugen sluttede af med DEN LILLES fødselsdag. En søndag, præcis som for toogtyve år siden. En dejlig og meget hyggelig dag blev det til, hjemme hos os.


Søndag var også den dag, da Farmors yngste yndling kom hjem og fik gaver, bagte figurkager og trillede havregrynskugler. Den lækre svenske med de smukke øjne, rejser en hel måned til sydens sol med mor og far. Den ferie, gode tid sammen og dejlige sol, har de alle tre fortjent til over mål, så derfor var dagen i dag en lille del jul og en stor del fødselsdag.


Selvfølgelig kom der også lige et glas af farmors energikugler med hjem i tasken.
Og vups, nåede jeg også lige et par pinde og der med slutningen, på et lille julegave projekt.

2 kommentarer:

  1. Lyder som en dejlig uge :-)
    Tillykke med yngste.

    SvarSlet
  2. Tak Kirsten. Jo der er skam blevet oplevet og lavet en masse i ugens løb.

    SvarSlet