torsdag den 19. december 2013

December.

Der drønes rundt. En masse skal klares. Jeg får personligt klaret det meste. Juletræet er indkøbt og pyntet. Ikke med med hverken Georg Jensen eller andre fine navne. Vores træ bærer præg af samme skævhed som vi selv besidder. Meget af pynten er sjovt nok fra Christiania. Pakkerne under træet er til gengæld pakket ind efter alle kunstens regler.
Frisøren er også besøgt. Ny farve og lidt cut er kommet på. Årets regnskab er ved at tage form og lakker mod enden. Aller bedst blev det ved, at eftermiddagen og den første snas af aftenen, blev tilbragt ved Niecens rummelige langbord, sammen med en dejlig bolle med ost, en kogende kop the, en hel del strik, en hulens masse strik og sluttelig et par borgerlige faster råd om hjemlig indretning. Mon de overhovedet hører efter???? 
Gaver fra den lille storesøster blev mig tildelt. Hun mestrer også den smukke indpakning kan jeg røbe.
En dejlig dag med både det ene og det andet. Sådan kan jeg ret godt lide dage.


Og se så lige iøvrigt de her ustyrligt dejlige pynte dimser, som dejlige Izabel lige kreerede til farmor, inden hendes exit til Thailand.
Og vil du virkelig gerne vide bare lidt om, hvad hende Niecen egentlig render og laver, når hun ikke helbreder syge mennesker????
Så se lige med her. Bare en lille prøve.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar