lørdag den 21. december 2013

Det betyder vist en slapper.

Når man vågner op, og kvalmen raser i kroppen og en masse mave indhold vælger at komme ud i en fart. Ikke bare én gang, men flere hen ad dagen, så er det vist bare sådan en dag, hvor man skal holde sig lidt for sig selv og meget i ro.
En nødvendig bytur blev det til, men resten af dagen er brugt på fodbadenusseri, neglaklægning, boglæsning, strik og snart noget fjernsyn. 
I dag var en passende dag at ramme mig. Jeg er rigtig godt med. Selv fond til saucen er kogt. Mandelgaven er pakket ind. Først mandag er der igen lidt julegøremål og selve tirsdag ser helt fornuftig ud. 
I morgen har jeg slet ikke tid til sygdom. Dagen står i kalendernissens tegn. Dem som i december har modtaget kort med forskellige ting de kunne se frem til d 22.12, skal mødes i Kbh med BRUNCH som første punkt.
Snart kan kalendernissen holde ferie i et helt år, så det er vist ganske rimeligt, at vinke farvel med manér. Det gør vi så i morgen. En hel lang dag til hygge.
Nu til mere strik og øhhhhh, var der ikke noget om, at jeg ikke skulle mere små i mørk blå? Nå men skaden er sket. Jeg er i gang og allerede i ærmehøjde, men mørk blå, bliver aldrig et hit for aldrende øjne.

2 kommentarer:

  1. Håber du har det bedre i dag Stella.
    Nej mørkt strik er noget skidt for os og især om aftenen.
    Rigtig god jul.

    SvarSlet
  2. Og gid man dog så huskede det når man køber garn. Ikke sort og marine for pokker da. Jo tak Kirsten, jeg har det bedre i dag

    SvarSlet